Απίστευτο: Γεύμα για 2 άτομα με θαλασσινά στο Μικρολίμανο με 19,90

Μικρολίμανο

Απίστευτη προσφορά από γνωστή ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο, γεύμα δύο ατόμων μόνο 19,90.

Μια  απίστευτη προσφορά για τους φίλους του παρέχει η γνωστή ψαροταβέρνα ”Θέα Θάλασσα” στο Μικρολίμανο. Με 19,90 μόνο προσφέρει πλήρες γεύμα για δύο άτομα από 50,50. Η προσφορά ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω διαδικτύου.

Η “Θέα Θάλασσα” είναι η νέα ψαροταβέρνα – μεζεδοπωλείο στο Μικρολίμανο, ακριβώς πάνω στο κύμα.

Κάνε τώρα κράτηση εδώ

Η κουζίνα μαγειρεύει μόνο σπιτικά, μαγειρευτά φαγητά, με αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές. Ολόφρεσκα ψάρια μόνο πελαγίσια από Νεάπολη και Ικαρία όπως φαγκριά, σφυρίδες, στείρες, σαργοί, και άλλα πολλά καταφθάνουν στο εστιατόριο καθημερινά. Φρέσκια κουτσομούρα αμβρακικού κόλπου και πάντα φρέσκιες καραβίδες καθώς και φρέσκια γάμπαρη (γαρίδα) Αμβρακικού κόλπου!

Δυνατό σημείο για φρέσκο ελληνικό ψάρι *(όχι εισαγωγής – όχι ιχθυοτροφίου). Αστακοί, κολοχτύπες, αστακοκαραβίδες και όταν το επιτρέπει η εποχή, φρέσκια καραβίδα Ευβοϊκού και φρέσκα καλαμάρια καθημερινά.
Μεγάλη γκάμα σε τσίπουρα ούζα και αποστάγματα & 80 ετικέτες κρασιών, κρατούν συντροφιά στους τέλειους παραδοσιακούς και πρωτότυπους μεζέδες της “Θέας Θάλασσας”, στηρίζοντας την μοντέρνα άποψη του ουζερί με τον καλύτερο τρόπο… Προτάσεις κλασσικές όπως γαύρος τηγανητός, σαρδέλλα ψητή, χταποδάκι, καλαμαράκι, μύδια αχνιστά, καθώς και όλα τα όστρακα όπως κυδώνια, γυαλιστερές, πετροσωλήνες είναι δοκιμασμένες και προτείνονται!
Συνταγές με άποψη ξεχωρίζουν με ιδιαίτερη αξία, όπως τα φιλετάκια πεσκανδρίτσας με σως μουστάρδας, βασιλικό καβούρι Αλάσκας, γαριδομακαρονάδα, αστακομακαρονάδα, ριζότο καραβίδες, γιουβέτσι με γαρίδες και καραβίδες mix.

Κάνε τώρα κράτηση εδώ