Ξεκίνησε τις Χριστουγεννιάτικες βόλτες του το τρενάκι του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Ξεκίνησε τις Χριστουγεννιάτικες βόλτες του το τρενάκι

Ξεκίνησε τις Χριστουγεννιάτικες βόλτες του το τρενάκι του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, έχοντας ως στόχο να διαδώσει το εορταστικό κλίμα στους εμπορικούς δρόμους της πόλης

Από σήμερα 19 Δεκεμβρίου μέχρι και 31 του μήνα θα κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης το τρενάκι του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Με αυτή του την πρωτοβουλία ο Σύλλογος Καταστηματαρχών – Εμπόρων – Βιοτεχνών Κερατσινίου – Δραπετσώνας ενώνει τους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας.

Κατά την περίοδο των εορτών το τουριστικό τρένο του Συλλόγου θα μεταφέρει δωρεάν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Το τρένο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 – 14.00 και 17.00 – 21.00, ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 – 18.00.

Το δρομολόγιο θα είναι Πλατεία Νίκης- Παύλου Φύσσα-Λεωφόρος Σαλαμίνος- Κωνσταντινουπόλεως-Σμύρνης-Καραολή &Δημητρίου – Ελευθερίου Βενιζέλου-Λεωφόρος Δημοκρατίας- Αλέξανδρου Παπαναστασίου- Θράκης- Κωνσταντινουπόλεως-Λεωφόρος Σαλαμίνος-Παύλου Φύσσα- Πλατεία Νίκης, με ενδιάμεσες στάσεις Πλατεία Νίκης, Λεωφόρο Σαλαμίνος & Κωνσταντινουπόλεως, Πλατεία Κύπρου, Πλατεία Λαού.

Ο Σύλλογος ελπίζει αυτή η πρωτοβουλία να στεφθεί με επιτυχία και να ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί και τα επόμενα χρόνια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.