Τα καλύτερα οπίσθια που φιγουράρουν στο Instagram!

Τα καλύτερα οπίσθια που φιγουράρουν

Τα καλύτερα οπίσθια που φιγουράρουν στο Instagram! – Σώματα-ηφαίστεια που τρελαίνουν στο πέρασμά τους

Από όπου και αν περνούν κάνουν τα βλέμματα να γυρίζουν και να… αλληθωρίζουν. Φωτογραφίες από καλοσμιλεμένα οπίσθια και καλλίγραμμες σιλουέτες κατακλύζουν κάθε μέρα το Instagram και οι ιδιοκτήτριές τους περηφανεύονται -και όχι άδικα- για την ομορφιά τους.

Δείτε λοιπόν ποιες είναι οι κυρίες που τρελαίνουν τους άνδρες και κάνουν τις γυναίκες να τις φθονούν!

Julia Gilas

gilas1

Είναι μοντέλο από τη Ουκρανία και με κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram κάνει τα likes να παίρνουν φωτιά! Αυτό φανερώνουν και οι 1,2 εκατομμύρια followers που δεν χάνουν λεπτό από την καθημερινότητά της. Η Julia τρελαίνεται με τη γυμναστική και «λιώνει» γυμνάζοντας τα οπίσθιά της, τα οποία δεν χάνει ούτε λεπτό επιδεικνύοντας τα!

Τα καλύτερα οπίσθια που φιγουράρουν

Sunamys Villalba

Τα καλύτερα οπίσθια που φιγουράρουν

Το λέει ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο λογαριασμό της στο Instagram: η Sunamys είναι τσουνάμι! Με γαλάζιο βλέμμα που καθηλώνει, κατάμαυρα μαλλιά και κορμί κόλαση το μοντέλο δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο στο πέρασμά της. Ο φακός των φωτογράφων λατρεύει τα καλοσμιλεμένα οπίσθιά της.

Bruna Lima

lima1

Τα μάτια γουρλώνουν κάθε φορά που η Bruna ξεκινάει μια άσκηση στο γυμναστήριο. Και όχι άδικα, αφού με καταγωγή από τη Βραζιλία και την Ιταλία το σώμα της είναι σκέτη κόλαση. Επιλέγει κάθε φορά να επιδεικνύει τα οπίσθιά της με κολάν και δεν παύει να μοιράζει τις συμβουλές της περί υγιεινής διατροφής σε όποιον θέλει να αποκτήσει κορμί σαν το δικό της.

Lisa Morales

Τα καλύτερα οπίσθια που φιγουράρουν

Στο βιογραφικό της φιγουράρουν πολλοί τίτλοι: παρουσιάστρια, μοντέλο, σύμβουλος διατροφής και φιλάνθρωπος. Η Lisa Morales θέλει, όπως λέει, να έχει θετική επίδραση στον κόσμο που την παρακολουθεί και να τους δίνει κίνητρα για μια καλύτερη ζωή. Για δείτε το σώμα της. Σας πείθει;

 

Helga Lovekaty

helga1

Η 23χρονη Ρωσίδα, που θεωρείται από τα πιο σέξι μοντέλα της Αμερικής, δεν είναι ευρύτερα γνωστή, αλλά έχει σώμα που αποτελεί καλή αφορμή για να γίνει! Οι τέλειες αναλογίες της προκαλούν απανωτά εγκεφαλικά στους 900.000 followers, που καθημερινά αυξάνονται με τρελούς ρυθμούς.

Katya Henry

henry1

Η καυτή personal trainer δίνει νέα διάσταση στη γυμναστική και κάνει τα μάτια των αντρών να γουρλώνουν. Πολλοί είναι αυτοί που τη χαρακτήρισαν «Miss οπίσθια 2015» και από τις φωτογραφίες της φαίνεται πως ο τίτλος δεν δόθηκε άδικα.