Η σέξι παρουσιάστρια της Αλβανίας μίλησε στο «ΟΛΑ»

Η σέξι παρουσιάστρια της Αλβανίας

Η σέξι παρουσιάστρια της Αλβανίας μίλησε στο «ΟΛΑ» – Η ξανθιά καλλονή Γκρέτα Χότζα ήταν καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη στην προχθεσινή εκπομπή

Στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» βρέθηκε η Γκρέτα Χότζα, η παρουσιάστρια η οποία έχει αναστατώσει την αλβανική τηλεόραση με τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο… «λέει» τις ειδήσεις.

Η ίδια εξήγησε πως οι «360 μοίρες» δεν είναι ειδήσεις, αλλά μία εκπομπή πολύ διαφορετική από αυτές που προβάλλονται στην αλβανική τηλεόραση.

Όπως λέει, την ιδέα να βγει στον αέρα χωρίς στηθόδεσμο, φορώντας μόνο ένα γιλέκο, την είχε ο ιδιοκτήτης του σταθμού και είναι πολύ χαρούμενη που είναι μέρος αυτής της παραγωγής.

Η σέξι παρουσιάστρια της Αλβανίας

Ωστόσο δεν ήταν αυτή που… άνοιξε τον δρόμο σε αυτό το στιλ παρουσίασης, εφόσον πριν από την Γκρέτα, στη θέση της παρουσιάστριας ήταν μία άλλη μελαχρινή παρουσία, με πλούσια προσόντα που αποφάσισε να κάνει μία σέξι φωτογράφιση στο «Playboy» και έπειτα σταμάτησε τη συνεργασία της με το κανάλι.

Όπως λέει στην Αλβανία δεν αποδέχτηκαν εύκολα το εν λόγω concept, αφού ο λαός παραμένει ακόμη πολύ συντηρητικός. Παρόλα αυτά η εκπομπή έχει υψηλή τηλεθέαση, ενώ την παρακολουθούν και από ξένες χώρες.

Στη συνέχεια η Δούκισσα Νομικού ρώτησε την Γκρέτα αν, με τις προκλητικές της εμφανίσεις, το αγόρι της ζηλεύει. Κι εκείνη απάντησε «δεν υπάρχει αγόρι. Οι Αλβανοί άντρες δεν είναι τζέντλεμεν και πολλές φορές επιλέγω τα προβλήματα που έχω να τα λύνω μόνη μου και να μη μου είναι κανένας βάρος».

 

Πηγή: ΠρώτοΘέμα