Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά διοργανώνει συζήτηση με θέμα: «Πολιτικές Εξελίξεις – Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανταγωνιστικότητα»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά διοργανώνει συζήτηση με θέμα: «Πολιτικές Εξελίξεις – Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανταγωνιστικότητα»

Με αφορμή τη συζήτηση που θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Κορυδαλλού, είναι εμφανές ότι το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να δυναμώσει την επιρροή του στην ευρύτερη περιφέρεια της Β’ Πειραιά και να αποτελέσει προπύργιο του κόμματος. Επιπλέον θα υπάρξουν ενέργειες για να δημιουργηθεί Τοπική επιτροπή στην περιοχή του Κορυδαλλού όπου θα μπορέσει να στεγάσει τη Νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος.

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά διοργανώνει συζήτηση με θέμα: «Πολιτικές Εξελίξεις – Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανταγωνιστικότητα».

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στον μεγάλο και ανοικτό διάλογο για την αναδιαμόρφωση της Κεντροαριστεράς.
Την ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού “Μελίνα Μερκούρη” στην Αίθουσα ΠΛΕΙΑΔΕΣ (Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών).

Ομιλητής: Ρούπας Ηρακλής, μέλος της Κ.Π.Ε και Γραμματέας του τομέα Οικονομίας. Ο οποίος έχει έχει τον συντονισμό εκπόνησης του νέου αναπτυξιακού πλάνου και σχεδιασμού και την διαμόρφωση του νέου αφηγήματος μίας σοσιαλδημοκρατικής προσέγγισης για την οικονομία και την ανάπτυξη

Θα ακολουθήσει συζήτηση.