95.241 ευρώ συγκεντρώθηκαν για τους απόρους του Πειραιά από το Bazaar του ΒΗΜΑ FM

95.241 ευρώ συγκεντρώθηκαν

95.241 ευρώ συγκεντρώθηκαν για τους απόρους του Πειραιά από το Bazaar του ΒΗΜΑ FM το οποίο έλαβε χώρα στο ΣΕΦ και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής

Τα χρήματα αποδόθηκαν ήδη στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Πειραιά και θα ανακουφίσουν τις ανάγκες των άπορων και άστεγων συμπολιτών μας, στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Στα εννέα Φιλανθρωπικά Bazaar που έχει διοργανώσει ο ΒΗΜΑ FM 99,5 από το 2011, έχουν συγκεντρωθεί συνολικά 1.145.241 ευρώ τα οποία διατέθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Πειραιά, στηρίζοντας εμπράκτως το δύσκολο έργο τους.

Ο ΒΗΜΑ FM 99,5 εξέφρασε τις ευχαριστίες τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν το παράλληλο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, την Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά αλλά τους τους εργαζόμενους του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, οι οποίοι εργάστηκαν εθελοντικά και ακούραστα για την επιτυχία και αυτού του Bazaar.

Πάνω από όλα ευχαριστεί τους ακροατές του, οι οποίοι στήριξαν για μια ακόμα φορά την εκδήλωση που αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους φιλανθρωπικούς θεσμούς της χώρας.

 

Πηγή: news.in.gr