Ζήτησε την παραίτηση Νικολόπουλου ο Καμμένος

Νίκος Νικολόπουλος, Καμμένος,

Ζήτησε την παραίτηση Νικολόπουλου ο Καμμένος, αν δεν ψηφίσει τα προαπαιτούμενα.

Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος  Καμμένος, ζήτησε από τον Νίκο Νικολόπουλο ή να υπερψηφίσει τα προαπαιτούμενα ή να παραδώσει την έδρα του.

“Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους Ανεξάρτητους Ελληνες γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα. Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του…” αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Καμμένου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατκού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποιοι από εμάς είμαστε τη Βουλή, εκπροσωπώντας μερίδα της κοινωνίας που πίστεψε ότι θα υπερασπιστούμε τις κόκκινες γραμμές μας» είπε ο βουευτής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε ότι «κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάτω από το χαλί τις κόκκινες γραμμές για την προστασία της πρώτης κατοικίας». «Θέλω να είμαι τίμιος απέναντι στο λαό» είπε ο κ. Νικολόπουλος, συμπληρώνοντας ότι «είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνω».

Στην ερώτηση για το αν θα παραμείνει στους ΑΝΕΛ απάντησε ότι δεν εξαρτάται από τον ίδιο. «Εγώ θα ήθελα οι βίοι μας να είναι παράλληλοι και να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Πάνο Καμμένο. Θα είναι από εκεί και πέρα δική του απόφαση. Δεν εξαρτάται από εμένα» είπε ο κ. Νικολόπουλος.