Βίντεο την στιγμή που η γυναίκα καμικάζι ανατινάζεται στο Σεν Ντενί

Βίντεο την στιγμή που η γυναίκα καμικάζι ανατινάζεται στο Σεν Ντενί, το βίντεο  μετέδωσε το ABC.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της έκρηξης στο διαμέρισμα στο οποίο ταμπουρώθηκαν ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ και η Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν μετέδωσε το ABC. Στο βίντεο το οποίο  δόθηκε στο κανάλι από ένοικο κτηρίου απέναντι από αυτό στο Σεντ Ντενί φαίνεται η στιγμή της έκρηξης της πρώτης γυναίκας καμικάζι στην Ευρώπη.

http://youtu.be/XMJV_ZoLoSY

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης από τη σφοδρότατη έκρηξη η Αϊτμπουλαχσέν κυριολεκτικά έγινε κομμάτια με το κεφάλι της να εκτοξεύεται από το παράθυρο και τη σπονδυλική της στήλη να προσγειώνεται σε περιπολικό.

Η εισαγγελία των Παρισίων έδωσαν ένα μικρό διάλογο που είχε η Αϊτμπουλαχσέν με τους αστυνομικούς που είχαν έρθει να τη συλλάβουν, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που έληξε με τον θάνατό της.

«Πού είναι ο φίλος σου» ακούγονται να φωνάζουν οι αστυνομικοί στο παρακάτω βίντεο, με τη γυναίκα να απαντά ουρλιάζοντας «δεν είναι φίλος μου».

«Πού είναι» την ξαναρωτούν οι αστυνομικοί χωρίς όμως να προλάβουν να πάρουν απάντηση, αφού εκείνη άρχισε να τους πυροβολεί.

Οι γνωστοί της πρώτης καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, την χαρακτηρίζουν «Party animal»Το όνομά της ήταν Hasna Ait Boulahcen, ήταν 26 ετών και δεν θύμιζε σε τίποτε τις γυναίκες μουσουλμάνες, που ντρέπονται ακόμα και να δείξουν το πρόσωπό τους. Η Hasna ήταν μία νέα γυναίκα που αγαπούσε το αλκοόλ, το τσιγάρο, τους άντρες και δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία της.

 

ImageHandler

 

hasna2