Ζωή: Ο Τσίπρας εκκαθάρισε το κόμμα και τη Βουλή για να εφαρμόσει ότι υπέγραψε

Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκλογές,

Ζωή: Ο Τσίπρας εκκαθάρισε το κόμμα και τη Βουλή για να εφαρμόσει ότι υπέγραψε, καταγγέλλει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

H πρώην πρόεδρος της Βουλής  κα. Ζωή  Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της στο ΡΙΚ1 στην εκπομπή Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος  , η οποία θα μεταδοθεί την ερχόμενη Πέμπτη, εξαπολύει τα βέλη της κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον πως  «ανέλαβε έναντι των δανειστών να διαλύσει και να εκκαθαρίσει το κόμμα του και τη Βουλή προκειμένου να εφαρμόσει αυτά τα οποία υπέγραψε».

Μάλιστα η κα Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προκήρυξη των εκλογών, λέγοντας πως  «τηλεφωνιόντουσαν ο κ. Παυλόπουλος με τον κ. Τσίπρα για να διοργανώσουν εκλογές, την ώρα που η πρόεδρος της Βουλής και συνολικά το σώμα του Κοινοβουλίου ήταν στο σκοτάδι».

Στο τέλος η κ. Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε προσωπικές αποκαλύψεις λέγοντας ότι «υπήρξε μια περίοδος που ήμουν αποφασισμένη να κρατηθώ μακριά από την πολιτική, θεωρώντας ότι είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία».