Στην Αλβανία χούλιγκανς του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν! (pics)

Στην Αλβανία χούλιγκανς

Στην Αλβανία χούλιγκανς του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν και πιο συγκεκριμένα οι Delije του Ερυθρού Αστέρα και οι Grobari της Παρτιζάν παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί η μετακίνηση Σέρβων οπαδών

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για τον ιστορικό αγώνα της Αλβανίας με την Σερβία, και στο Ελμπασάν βρίσκονται οι οπαδοί των δύο μεγαλυτέρων ομάδων της Σερβίας.

Το ματς μεταξύ της Αλβανίας και της Σερβίας θα διεξαχθεί υπό δρακόντεια μέτρα λόγω των γεγονότων του Βελιγραδίου αλλά και της έχθρας που υπάρχει μεταξύ των δύο λαών. Για τον λόγο αυτό έχει απαγορευτεί η παρουσία Σέρβων οπαδών ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Αρκετοί τολμηροί οπαδοί της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα , οι γνωστοί Grobari και Delije αντίστοιχα, βρέθηκαν στο Ελμπασάν-την πόλη όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας-και μάλιστα φωτογραφήθηκαν μπροστά από το Ελμπασάν Αρένα το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

Οι ίδιοι ανέβασαν την φωτογραφία με το πανό στο Ελμπασάν κάτι που έχει αναγκάσει την αλβανική Αστυνομία να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα μέτρα ασφαλείας. Ήδη, έχει απαγορευτεί κανένας Αλβανός που θα βρεθεί στο γήπεδο δεν θα κουβαλάει σημαία ή γενικότερα κάποιο σύμβολο του Κοσόβου ώστε να μην υπάρξει μεγαλύτερη ένταση.

Στην Αλβανία χούλιγκανς Στην Αλβανία χούλιγκανς