Πειραιάς: Στη Μαρίνα Ζέας θα πραγματοποιηθεί το “East Med Show 2016”

Πειραιάς: Στη Μαρίνα Ζέας θα πραγματοποιηθεί

Πειραιάς: Στη Μαρίνα Ζέας θα πραγματοποιηθεί το “East Med Show 2016” αντί για το νησί του Πόρου όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί

Η οργανωτική επιτροπή του East Med Yacht Show, ανακοινώνει τη διοργάνωση του 15ου yacht show, ένα από τα μεγαλύτερα σαλόνια του θαλάσσιου τουρισμού. Το σαλόνι-θεσμός του κλάδου θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά από τις 13 έως τις 18 Μαΐου 2016, αντί στο νησί του Πόρου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Κύριος στόχος της διοργάνωσης αυτής είναι να υπάρξει δικτύωση και διερεύνηση συνεργασιών μέσω των επαγγελματιών του yachting και του κλάδου γενικότερα, αλλά και η ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού της Ελλάδας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς.

Η Ένωση Πλοιοκτητών Σκαφών Τουρισμού (HPYOA) και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (HYBA), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ), διοργανώνουν το φετινό σαλόνι. Μέχρι στιγμής το σαλόνι έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (EOT),ο Δήμος Πειραιά, και ο Σύνδεσμος Τουριστικών Ελληνικών Επιχειρήσεων.

Πειραιάς: Στη Μαρίνα Ζέας θα πραγματοποιηθεί