Ο Μπίμπερ έφαγε σφαλιάρα από κουνελάκι του Playboy (pic)

Ο Μπίμπερ έφαγε σφαλιάρα από κουνελάκι του Playboy σύμφωνα με τα λεγόμενα της 22χρονης

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έμπλεξε πάλι σε μπελάδες αφού ο διάσημος σταρ, που όπως φαίνεται δεν μπορεί με τίποτα να συγκρατήσει τις ορμές του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το κουνελάκι του Playboy- Σάρα Χάρις σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, ο 21χρονος σταρ τής άρπαξε το στήθος και για αυτό εκείνη του έριξε μια σφαλιάρα όπως του άξιζε.

Ο Μπίμπερ έφαγε σφαλιάρα

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της 22χρονης Χάρις, όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο, όταν μια φίλη της, επίσης κουνελάκι, θύμωσε επειδή ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν ήθελε να βγει μαζί της φωτογραφία στην έπαυλη του Playboy στο Λος Άντζελες.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε η εκρηκτική Νεοζηλανδή:

«Τότε της είπα: “Κοίτα μωρό, βγάζουμε φωτογραφίες όλη τη νύχτα και το έχουμε τερματίσει. Σκέψου λίγο πώς αισθάνεται, το ζει αυτό κάθε μέρα”» είπε η πρωταγωνίστρια του σκηνικού και τότε ο Μπίμπερ για να την ευχαριστήσει, την αγκάλιασε, της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και ξαφνικά της άρπαξε το στήθος και ασυναίσθητα τον χαστούκισε.

«Αυτός φρίκαρε και δεν είπε τίποτα και τότε η Κάιλι Τζένερ μου ύψωσε το δάχτυλο και η ασφάλεια (του Μπίμπερ) τους έβγαλε και τους δύο έξω» συνεχίζει η 22χρονη η οποία αποκάλυψε πως τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, ο τραγουδιστής επέστρεψε στην έπαυλη και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. «Για να είμαι ειλικρινής, τώρα τα πάμε μια χαρά» κατέληξε η Σάρα Χάρις.