Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεσπάει και πάλι (pic)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεσπάει

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεσπάει και πάλι αφού όπως λέει δεν τον αφήνουν σε ησυχία και με τις νέες του δηλώσεις συνεχίζει να προκαλεί

Η ιστορία του Σπαλιάρα δεν έχει τελειωμό. Η αρχή έγινε με τις δηλώσεις του ότι έχει κάνει σεξ με πάνω από 4.000 γυναίκες και πλέον οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν συνέχεια για αυτό το θέμα. Σε πρόσφατη έξοδό του ρωτήθηκε και πάλι και η ενόχλησή του ήταν εμφανής.

«Εντάξει τα έχω πει, τα έχω ξαναπεί, οπότε προχωράμε παρακάτω. Οπότε εντάξει δεν θέλω να πω κάτι, ευχαριστώ», είχε δηλώσει.

Παρ’ όλα αυτά, οι δημοσιογράφοι όπως υποστηρίζει δεν τον αφήνουν σε ησυχία ειδικότερα οι εκπομπές που κάνουν θέμα για τα προσόντα του. Έτσι ο ηθοποιός και μοντέλο δεν μπορούσε φυσικά να μείνει αμέτοχος και ξέσπασε ξανά μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook όπου ανάρτησε το εξής:

«Ευχαριστώ όλες τις εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης που ασχολήθηκαν και συνεχίζουν να ασχολούνται με τα προσόντα μου..σαν θεατή με σοκάρει το γεγονός πως λένε τέτοια πράγματα σε ώρες που βλέπουν και παιδιά αλλά σαν σπαλιάρας με κολακεύει..όσο γι’ αυτούς που αναρωτιούνται ή ισχυρίζονται ότι φοράω κάποια ενίσχυση ..ελάτε να την πίασετε ».

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεσπάει