Ο Αντώνης Γάκης παρουσίασε το οικολογικό – διδακτικό παραμύθι του « Οι Φύλακες της Φύσης – Η Χώρα της Γνώσης»

Ο Αντώνης Γάκης παρουσίασε το οικολογικό - διδακτικό παραμύθι

Ο Αντώνης Γάκης παρουσίασε το οικολογικό – διδακτικό παραμύθι του « Οι Φύλακες της Φύσης – Η Χώρα της Γνώσης» μπροστά στα βλέμματα περισσοτέρων από 1000 παιδιών σε σχολεία από όλη την Ελλάδα

To οικολογικό διδακτικό παραμύθι του διδάκτορα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και καθηγητή-συγγραφέα Αντώνη Γάκη << Οι Φύλακες της Φύσης – Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ>> που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις creative point έχει καταφέρει από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του να εντυπωσιάσει τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες του.

Ο Άκης ο Πειστεράκης από την Πάρο, ο Βαγγέλας ο Σαρδέλας από την Πρέβεζα, ο Κόκκινος ο Τόνος ο Μαραθωνομάχος και το Σκυριανό Πόνι που το λένε Αντώνη, μαζί με τα άλλα ζωάκια της Χώρας της Γνώσης προετοιμάζουν την Επανάσταση της Φύσης απέναντι στον Άρη το Γεράκι και τον Πάρη τον άνθρωπο που έχουν κάνει τη Γή ένα απέραντο σκουπιδότοπο. Με την βοήθεια της γνώσης και των παιδιών θα καταφέρουν οι 4 ήρωες μας να κερδίσουν τον αγώνα για τη Σωτηρία της γης?

Ο Αντώνης Γάκης παρουσίασε το οικολογικό - διδακτικό παραμύθι

Το παραμύθι ήδη έχει παρουσιαστεί με την εξαίρετη μουσικοθεατρική παράσταση που δίνει ο ίδιος ο Συγγραφέας μαζί με τον ταλαντούχο μουσικοποιό και ηθοποιό Δημήτρη Κίκλη σε πάνω από 1000 παιδιά στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία , νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και σε καλλιτεχνικές σκηνές στην Αθήνα, το Λαγονήσι, την Ήπειρο αλλά και στο ελληνικό σχολείο των Βρυξελλών.

Εσείς θα γίνετε ΦΥΛΑΚΕΣ της Φύσης?

Για πληροφορίες για το πρόγραμμα των παραστάσεων και για το πώς θα προμηθευτείτε το βιβλίο ή θα φέρετε τους Φύλακες της Φύσης στο σχολείο σας επικοινωνήστε με τον συγγραφέα Αντώνη Γάκη στο τηλέφωνο 6972010441 ή στο antonisgakis@yahoo.gr

Ο Αντώνης Γάκης παρουσίασε το οικολογικό - διδακτικό παραμύθι