Μάνα περίμενε παιδί και της ήρθαν τετράδυμα-θαύμα (pics&vid)

Μάνα περίμενε παιδί και της ήρθαν τετράδυμα

Μάνα περίμενε παιδί και της ήρθαν τετράδυμα-θαύμα μετά από πολλές προσπάθειες και πάνω που ήταν έτοιμη να τα παρατήσει

Να που τελικά συμβαίνουν και θαύματα! Ένα ζευγάρι που για πέντε χρόνια βίωνε τον πόνο και την απελπισία της υπογονιμότητας και παρά τις πολλές προσπάθειές τους, δεν κατάφερναν να αποκτήσουν το δικό τους παιδί, τελικά έγιναν γονείς σε τετράδυμα.

Και πάνω που ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν, η μεγαλύτερη αδερφή της ήρθε και έδωσε τη λύση αφού προσφέρθηκε να βοηθήσει σαν παρένθετη μητέρα.

Η απίστευτη ιστορία της Annie και του συζύγου της, είναι πραγματικά συγκινητική. Αρχικά, οι γιατροί αντί να εμφυτεύσουν τα έμβρυα μόνο στην αδερφή της, αποφάσισαν να δοκιμάσουν άλλη μια φορά και στην ίδια την Annie.

Εξάλλου, οι αδερφές ήταν στην ίδια φάση του κύκλου τους και έτσι προσπάθησαν να αυξήσουν τις πιθανότητες τις επιτυχίας. Η αδερφή της ήταν ήδη μάνα και ήθελε να κάνει ότι μπορούσε για να βοηθήσει την Annie έτσι ώστε να βιώσει και αυτή τη μητρότητα.

Αργότερα, όταν ήρθαν τα αποτελέσματα, οι αδερφές είχαν μείνει άναυδες με τη διπλή επιτυχία. Τώρα ήταν και οι δύο αδερφές έγκυες. Οι ευχάριστες εκπλήξεις για τις δυο τους όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν ότι και οι 2 είχαν συλλάβει δίδυμα! Η Annie είχε συλλάβει κορίτσια και η αδερφή της αγόρια! Έτσι τα τετράδυμα θαύμα, Charlie, Tommy, Grace και Hadley, γεννήθηκαν και φέραν πάρα πολύ χαρά σε αυτή την οικογένεια και έκαναν το ζευγάρι κάτι παραπάνω από πανευτυχής.

Δείτε το σχετικό βίντεο και ακολούθως τις φωτογραφίες:

Μάνα περίμενε παιδί και της ήρθαν τετράδυμα

Μάνα περίμενε παιδί και της ήρθαν τετράδυμα

Μάνα περίμενε παιδί και της ήρθαν τετράδυμα