Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου: ΟΧΙ στο ξεπούλημα των Λιπασμάτων

Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου: ΟΧΙ στο ξεπούλημα

Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου: ΟΧΙ στο ξεπούλημα των Λιπασμάτων – Ακόμη ένας φορέας του Πειραιά αντιτίθεται προς την ιδιωτικοποίηση των Λιπασμάτων

Κάθετα απέναντι στο ξεπούλημα του χώρου των Λιπασμάτων τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου, δηλώνοντας παράλληλα πως πρόκειται για ξεκάθαρη υποβάθμιση της περιοχής του Κερατσινίου. Επιπλέον καλεί με τη σειρά του τους δημότες του Πειραιά σε μαζική προσέλευση στην πορεία του Σαββάτου.

Τέλος, ο Σύλλογος με ομόφωνη απόφαση, θα συμμετάσχει στις Σαββατιάτικες κινητοποιήσεις του Δήμου.

Διαβάστε ατόφια την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου:

Όχι στο ξεπούλημα των Λιπασμάτων

Ναι στην ανάπτυξη

Η νέα σύμβαση παραχώρησης μεταξύ ΟΛΠ και ΤΑΙΠΕΔ βάζει τέλος στην δημιουργία της μοναδικής διεξόδου των κατοίκων του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας προς την θάλασσα. Η περιοχή μας είναι μία από τις πιο παραμελημένες και υποβαθμισμένες περιοχές της Ελλάδος.

Τα Λιπάσματα πρέπει να αποδωθούν στους κάτοικους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και να δημιουργηθεί ένα Μητροπολιακό πάρκο με ήπιες μορφής ανάπτυξης.

Ζητάμε να αποδωθούν ο αρχαιολογικός χώρος στο Καστράκι, ο πεζόδρομος της οδού Καζαντζάκη, το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου στο Κερατσίνι, το οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εμπόρων-Βιοτεχνών Κερατσινίου Δραπετσώνας αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις του Δήμου μας.

Λέμε Όχι στην υποβάθμιση , Ναι στην ανάπτυξη.