Αποκάλυψη: Πρώην Πρόεδρος της Αμερικής έτρωγε ξύλο από τη γυναίκα του (pics)

Αποκάλυψη: Πρώην Πρόεδρος της Αμερικής έτρωγε ξύλο από τη γυναίκα του, η οποία ήταν επιρρεπής σε βίαια ξεσπάσματα

Ο λόγος για την Χίλαρι Κλίντον, η οποία όπως αποκαλύπτεται, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο που παρουσιάζει το πραγματικό πρόσωπο της,  είναι ασταθής και επιρρεπής σε βίαια ξεσπάσματα, με αποτέλεσμα να τρομοκρατεί προσωπικό, πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και τον ίδιο τον σύζυγό της, Μπιλ Κλίντον.

Αποκάλυψη: Πρώην Πρόεδρος της Αμερικής

Στο «The Clintons War on Women» (εκδόσεις Skyhorse), που θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, ο Ρότζερ Στόουν, ειδικός επί των πολιτικών στρατηγικών, ήταν δίπλα στο ζευγάρι από την εποχή που ο Κλίντον ήταν κυβερνήτης στο Αρκάνσας.

Το πραγματικό πρόσωπο της Χίλαρι και το ξύλο στον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής.

Έτσι στο συγκεκριμένο βιβλίο, περιγράφονται απίστευτα βίαιες σκηνές, με τη Χίλαρι να πετάει στον σύζυγό της τασάκια και όποιο αντικείμενο έβρισκε μπροστά της κατά τη διάρκεια του τσακωμού, ενώ αποκαλύπτει ότι οι γρατσουνιές και τα χτυπήματα που είχε ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις του ήταν από τη σύζυγό του! Ο Στόουν αναφέρει ότι ακόμα και μέσα στην προεδρική λιμουζίνα που τους μετέφερε σε επίσημες εκδηλώσεις, η Χίλαρι συνήθιζε να τον προσβάλλει έως εξευτελισμού, με όλους όσοι βρίσκονταν μαζί να γυρνάνε το κεφάλι τους!

Αποκάλυψη: Πρώην Πρόεδρος της Αμερικής