Απίστευτη ιστορία αποπλάνησης ανηλίκου από 44χρονη (pics)

Απίστευτη ιστορία αποπλάνησης ανηλίκου

Απίστευτη ιστορία αποπλάνησης ανηλίκου από 44χρονη που για να τον προκαλέσει του έστειλε άσεμνες φωτογραφίες της

Μια 44χρονη μητέρα από την Ουαλία, φέρεται να αποπλάνησε έναν 15χρονο μαθητή αφού πρώτα του έστειλε στο Facebook φωτογραφίες από το στήθος της και με το μήνυμα: «Έλα να γίνουμε άτακτοι».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ακροαματική διαδικασία σε βρετανικό δικαστήριο, η Κάρεν Σέλντον από το Άμπερκαμ της Νότιας Ουαλίας κατηγορείται πως έκανε σεξ με έναν 15χρονο στο σπίτι της, πριν η μητέρα του αγοριού τους ανακαλύψει.

Η αδίστακτη γυναίκα προκειμένου να πείσει τον ανήλικο να προβεί μαζί της σε ασελγείς πράξεις, του έστειλε πρώτα αποκαλυπτικές φωτογραφίες της και στη συνέχεια τον κάλεσε στο σπίτι της.

Από τη μεριά της κατηγορούμενης, η ίδια αρνείται πως ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον 15χρονο και ισχυρίζεται πως πρόκειται μόνο για μια «σεξουαλική φαντασίωση» του μαθητή, ο οποίος τη δημιούργησε για να μπορεί να καυχιέται στους φίλους του.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εισαγγελέα Σούζαν Τόμας, η Σέλντον ζήτησε από το αγόρι να της στείλει κι εκείνος φωτογραφίες, καλώντας τον σπίτι της με το μήνυμα: «Έλα να γίνουμε άτακτοι».

Απίστευτη ιστορία αποπλάνησης ανηλίκου

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο εισαγγελέας:

«Τον πήγε στο σαλόνι και του είπε ότι τον θέλει, οι δυο τους συναντήθηκαν κι άλλη φορά, με την 44χρονη να μεταφέρει με το αυτοκίνητό της τον ανήλικο όπου και τον φίλησε.»

Η μητέρα και η θεία του 15χρονου έλαβαν δράση και πήγαν στο σπίτι της, όπου τους είδαν να φιλιούνται, ενώ χτύπησαν το κουδούνι λίγο πριν ανέβουν τις σκάλες για το υπνοδωμάτιο της 44χρονης.

Όπως αναμενόταν, μητέρα και θεία ούρλιαζαν εξαγριωμένες στη γυναίκα που αποπλάνησε το αγόρι τους, οι οποίες κάλεσαν την αστυνομία.

Ο ανήλικος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως ο η Σέλντον είχε εμμονή μαζί του και τον εξανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό της. Ωστόσο, μετά παραδέχτηκε πως ολοκλήρωσε τη σεξουαλική πράξη με την κατά 29 χρόνια μεγαλύτερη του γυναίκα.

Ωστόσο, η υπεράσπιση τον κατηγορεί για ασύστολα ψεύδη τον 15χρονο και η δίκη είναι σε εξέλιξη.