Ανοιχτή η ανεξαρτητοποίηση Νικολόπουλου

Νίκος Νικολόπουλος, ΑΝΕΛ,

Ανοιχτή η ανεξαρτητοποίηση Νικολόπουλου. Με τον φόβο των 154 βουλευτών η κυβέρνηση.

Ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησης του Νίκου Νικολόπουλου από τους ΑΝΕΛ, το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ώστε να μάθει αν θα πάει στην Βουλή την Παρασκευή για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με 154 η 155 βουλευτές.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για να ανακοινώσει πως είναι «οριστικό» ότι έχει αποφασιστεί η αυτόνομη πορεία του κόμματός του.

«Είναι οριστικό! Αποφασίσαμε την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Αύριο στις 12.00 περισσότερα…» έγραψε.

 

tweet neo nikolopoylos s

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος, φιλοδοξούσε να υπουργοποιηθεί ή να καταλάβει θέση αντιπροέδρου στο Προεδρείο της Βουλής. Πράγμα το οποίο δεν έγινε λόγο των επιθετικών μηνυμάτων εναντίον του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον γάμο του με τον επί χρόνια σύντροφο του.

Σήμερα πάντως θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

Η πρόσκληση:

«Την Τρίτη 13/10 και ώρα 12.00 μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Β. Αμαλίας 10), η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς…

Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές!!

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος».