Τσίπρας: Πήραμε εντολή τετραετίας

Αλέξης Τσίπρας, εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ,

Τσίπρας: Πήραμε εντολή τετραετίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι σκληρός για να πεθάνει.

Με πανηγυρισμούς υποδέχτηκαν οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Τσίπρα που είπε μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Πήραμε εντολή τετραετίας», τόνισε και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι σκληρός για να πεθάνει, καθώς και ότι έχει στενούς δεσμούς με τους ανθρώπους του μόχθου. «Το αποτέλεσμα ανήκει στους ανθρώπους που θέλουν ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες αλλά ξέρουμε που θα πατήσουμε».
«Η ανάκαμψη θα έρθει με πολλή δουλειά και με σχέδιο» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι η χώρα θα πρέπει να επιστρέψει στην ανάπτυξη, η οποία ωστόσο θα έχει κοινωνικό πρόσωπο. «Η εντολή είναι να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς της διαπλοκής που κυβερνούσε τόσα χρόνια με τον τόπο. Θα κριθούμε από το πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό».

«Καταφέραμε η σημαία η ελληνική να κυματίζει και στις μεγάλες πλατείες της Ευρώπης, τόνισε ακόμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει πως «τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε μαζί για μια ολόκληρη τετραετία γιατί πήραμε εντολή τετραετία. Να ευχαριστήσεων νέους και νέες, τους ανθρώπους από τις λαϊκές γειτονιές. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ακόμη κι όταν όλοι τον βάλανε στο στόχαστρο. Αυτό το αποτέλεσμα ανήκει στα λαϊκά στρώματα αυτού του τόπου, που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. Αυτό θα το πετύχουμε μέσα από αγώνα σκληρό και πολύ δουλειά. Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες αλλά και στέρεο έδαφος, ξέρουμε που θα πατήσουμε, έχουμε προοπτική», ανέφερε.

«Η εντολή είναι και μια εξίσου κρυστάλλινη και καθαρή εντολή να ξεμπερδέψουμε με τη φαυλότητα της διαφθοράς που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο. Θα κριθούμε στα επόμενα τέσσερα χρόνια από το πόσος αποτελεσματικοί θα είμαστε», συνέχισε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε και τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητες Έλληνες, τονίζοντας ότι «ενώνουμε τις σημαίες και τις δυνάμεις μας, γιατί αύριο θα συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από επτά μήνες. Θα γυρίσουμε τον τροχό στην Ευρώπη, δεν θα είναι η ίδια από αύριο ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη».

Ο κ. Καμμένος ανέβηκε στη σκηνή και ακολούθησαν αγκαλιές ανάμεσα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς. «Τον ευχαριστώ θερμά γιατί θα συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες. Θα γυρίσουμε τον τροχό, θα αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη. Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε σκληρά για μια Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προκοπής».

«Να σηκώσουμε ψηλά τον ήλιο πάνω από την πατρίδα μας. Να μπορούμε μετά από 4 χρόνια να έχουμε μια Ελλάδα πιο ισχυρή και πιο δίκαιη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας.