Σοκ: Ξυλοδαρμός σκύλου από Δημοτικό σύμβουλο (video)

Σοκ: Ξυλοδαρμός σκύλου

Σοκ: Ξυλοδαρμός σκύλου από Δημοτικό σύμβουλο που το κακοποιεί βάναυσα και το ζώο σφάδαζε από τον πόνο

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει δημοτικό σύμβουλο να χτυπάει βάναυσα το σκύλο του. Το ζώο σφάδαζε από το πόνο και φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι.

Το θλιβερό βίντεο, έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία του Δήμου Παγγαίου και ολόκληρης της Καβάλας όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας και απαθανατίζει τον 68χρονο εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου να το κακοποιεί με βάναυσο τρόπο.

Ο δημοτικός σύμβουλος (της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου) φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα ξύλινο μπαστούνι και με αυτό να χτυπάει στο κεφάλι και στο σώμα το σκυλί του, που ήταν δεμένο στην αυλή του σπιτιού του.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο ακούγεται ο 68χρονος να βρίζει και να του φωνάζει “φάτο”, για να αναγκάσει το άτυχο σκυλί να φάει φαγητό του. Στο σημείο της κακοποίησης σπεύδουν τρεις γυναίκες που σταματούν την κακοποίηση του σκυλιού, αποτρέποντας τον 68χρονο να το χτυπάει.

Το σκυλί φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και μεγάλο αιμάτωμα στην περιοχή του ματιού, ενώ ο κτηνίατρος που το εξέτασε είπε πως το σκυλί είναι τρομοκρατημένο.

Ο 68χρονος συνελήφθη στην Τοπική Κοινότητα Μελισσοκομείου του Δήμου Παγγαίου, μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για την κακοποίηση του σκυλιού.

Δείτε το βίντεο που σοκάρει

https://www.youtube.com/watch?t=24&v=X_35ykIikcE