ΣΟΚ: Δείτε τι έκαναν σε ψυχικά ασθενή άτομα αγνώστου ταυτότητας

ΣΟΚ: Δείτε τι έκαναν σε ψυχικά ασθενή

ΣΟΚ: Δείτε τι έκαναν σε ψυχικά ασθενή άτομα αγνώστου ταυτότητας όπου το ανέβασαν και στο facebook

Στην Ιταλία, διαδραματίστηκε ένα θλιβερό περιστατικό με θύμα άτομο που αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων και προβλήματα αλκοολισμού.

Συγκεκριμένα, μία ομάδα αγνώστων στην Απουλία της Ιταλίας αποφάσισαν να κάνουν κακόγουστη φάρσα σε έναν άνθρωπο, ο οποίος πάσχει από ψυχικό νόσημα.

Οι δράστες ανάρτησαν την εικόνα στο Facebook με το θύμα να έχει δεθεί με μονωτική ταινία σε πόλη της Ιταλίας

Δεν τους έφτανε αυτό που σκεφτήκανε που στη συνέχεια θέλησαν για να περηφανευτούν για το κατόρθωμά τους ανέβασαν φωτογραφία και στο Facebook.

Το σκηνικό 

Προμηθεύτηκαν μονωτική ταινία και πήγαν στο σημείο που συνήθως συχνάζει ο άνδρας, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν σε δέντρο!

Οι δράστες φωτογράφισαν τον ανήμπορο άνδρα και στη συνέχεια το ανέβασαν και στο Facebook.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο άτυχος 50χρονος αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και αρνείται να νοσηλευτεί.

Μάλιστα, ο δήμαρχος της περιοχής Βόρειο Μπαρέζε, ο οποίος ενημερώθηκε για το περιστατικό μετά τη δημοσίευση του χυδαίου «αστείου» σε τοπικό μπλογκ, δήλωσε ότι το θύμα μέχρι πριν 20 χρόνια ζούσε με την οικογένειά του, είχε τη δουλειά του και είχε μία κανονική ζωή.

Όπως ο δήμαρχος είπε:

«Έχασε τη δουλειά του, χώρισε και τώρα δε μπορεί να δει ούτε τα παιδιά του. Τον φροντίζουν οι κοινωνικές υπηρεσίες. Προσπαθήσαμε να τον βάλουμε σε ένα ίδρυμα αλλά εκείνος αντιδρά».

Πάντως, όπως αναφέρεται στα ιταλικά δημοσιεύματα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50χρονος πέφτει θύμα άθλιων δραστών.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ τοπική επιτροπή καλεί τους υπεύθυνους σε δημόσια «συγγνώμη» για έναν άνθρωπο που «μας αρέσει να χαρακτηρίζουμε αδελφό μας. Έναν αδελφό με την ευγενική και ταπεινή όψη που ποτέ δεν έβλαψε κανέναν».