Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ (pic)

Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά

Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ που είναι και μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας μέσω Facebook. Ο νεότερος υποψήφιος της ΝΔ, είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά επί θητείας Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος είναι μόλις 33 ετών και όπως λέει στο περιβάλλον του με χαρακτηριστικό τρόπο οι πιθανότητες εκλογής του δεν προσεγγίζουν ούτε το 0%.

Όπως αναφέρει ο Σαράντος Ευσταθόπουλος στους στενούς του συνομιλητές, ο στόχος που τον έκανε να αποφασίσει αυτό το παράτολμο εγχείρημα είναι διπλός και αφορά τόσο τους εντός όσο και τους εκτός ΝΔ συμπολίτες του.

 

Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά

Η ανακοίνωση του Σαράντου Ευσταθόπουλου:

«Σήμερα που κλείνω τα 33, πήρα τη σημαντική απόφαση, με πλήρη συναίσθηση των ορίων των δυνάμεων και των δυνατοτήτων μου, με απόλυτη ταπεινοφροσύνη και δίχως ίχνος αυταρέσκειας, σεβόμενος όλα τα στελέχη της ΝΔ, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟ να σταλεί ΕΠΕΙΓΟΝ & ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ, εντός και εκτός ΝΔ.

Δηλώνω την πρόθεσή μου να συμμετέχω ενεργά στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου της ΝΔ.

Η Νέα Δημοκρατία:

1. ΔΕΝ απευθύνεται μόνο στους έχοντες και κατέχοντες.

2. ΔΕΝ είναι κόμμα μόνο για οικογένειες από μεγάλα πολιτικά και επιχειρηματικά τζάκια.

3. ΔΕΝ απαρτίζεται μόνο από μέλη που ζουν στις πλέον ακριβές συνοικίες των μεγάλων αστικών κέντρων.

4. ΔΕΝ προϋποθέτει να κλείσεις τα 60 για να σταδιοδρομήσεις πολιτικά και να προσφέρεις στον τόπο σου από θέσεις ευθύνης.

5. Δεν είναι κόμμα 60άρηδων και μόνο, βολεμένων, άεργων ή ανεπάγγελτων, όπως στρεβλά έχει “περάσει” στην κοινωνία!

6. Πιστεύει ακόμα σε αρχές, αξίες και ιδανικά όπως η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια, ιδιαιτέρως δε τώρα που πλήττονται βάναυσα. ΑΛΛΩΣΤΕ αυτά τα κατασυκοφαντημένα ιδανικά κράτησαν την κοινωνία μας όρθια στα πέτρινα χρόνια της κρίσης.

7. Έχει στις τάξεις της και αυτοδημιούργητους ανθρώπους, που εργάστηκαν και εργάζονται σκληρά και κατάφεραν να πετύχουν ξεκινώντας από το μηδέν (αυτοί αποτελούν τη σημαντική πλειοψηφία).

8. Πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα και πάλι με την κοινωνία, ιδίως δε με τη νέα γενιά!!!

9. Πρέπει να αλλάξει “πρόσωπο”, κάτι που συνεπάγεται και αλλαγή φυσικών προσώπων, τα οποία πλέον η κοινωνία καλώς ή κακώς δεν αποδέχεται.

10. Πρέπει να αναγεννηθεί είτε αυτό προϋποθέτει συναίνεση και σύμπνοια είτε ρήξη με το χθες και το σήμερα… Εάν θέλει να έχει αύριο. Εάν θέλουμε η πατρίδα μας να έχει αύριο.

Για να αλλάξει η ΝΔ πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς.

Για να αλλάξουμε εμείς πρέπει να έχουμε τη διάθεση και το κουράγιο να το πράξουμε.

Για να το πράξουμε πρέπει να μην έχουμε απογοητευτεί από τις άκαρπες προσπάθειες δεκαετιών.

Για να μην έχουμε απογοητευτεί, πρέπει κατά κανόνα να είμαστε νέοι, που ακόμα ονειρευόμαστε πως θα αλλάξουμε τον κόσμο όλο…

Με αισιοδοξία,
Σαράντος Ευσταθόπουλος».