Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Αντ. Σαμαράκης

Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Την Παρασκευή 11/9 η Δημοκρατική Συμπαράταξη παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της στην Β’ Πειραιά στο πολιτιστικό κέντρο Αντώνης Σαμαράκης.

Η Δημοκρατική Παράταξη την Παρασκευή 11/9 παρουσιάζει τους υποψήφιους της στην Β’ Πειραιά. Η παρουσίαση θα γίνει στο πολιτιστικό κέντρο Αντώνης Σαμαράκης (Μικράς Ασίας 24 & Παπαναστασίου Κερατσίνι). Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει δυνατή παρουσία στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα με 4 υποψηφίους. Ο νομικός Παντελής Καμάς (μέλος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ), ο ιατρός Γιάννης Τσούτσας (επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος) και ο χειρούργος Λευτέρης Φωτίου (τ. περιφερειακός σύμβουλος) είναι οι 3 υποψήφιοι από το Κερατσίνι, ενώ η δικηγόρος Αγγελική Χρονοπούλου εκπροσωπεί την Δραπετσώνα. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών όλοι οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στο Κερατσίνι η Δημοκρατική Συμπαράταξη κάνει καθημερινές δράσεις με τα στελέχη της ενημερώνουν καθημερινά για τις θέσεις της τους κάτοικους της περιοχής. Το Κερατσίνι όπως και όλη η Β’ Πειραιά έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τα capital controls και η ανταπόκριση που δέχονται οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης την περιοχή είναι αρκετά μεγάλη.

Δημοκρατικής Συμπαράταξης