Όταν η Αζεάλια Μπανκς βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση

Όταν η Αζεάλια Μπανκς

Όταν η Αζεάλια Μπανκς βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση όπου έβρισε και χτύπησε άντρα στο αεροπλάνο

Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε διάσημους από την παγκόσμια βιομηχανία μουσικής, να παραφέρονται και να βγάζουν ένα άλλο εαυτό. Πολλές μεγάλες ντίβες κατάφεραν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας με τα “νευράκια” τους είτε επειδή έβρισαν δημοσίως είτε επειδή χτύπησαν κάποιον.

Έτσι παρόμοιο σκηνικό συνέβη γι’ άλλη μια φορά. Πρωταγωνίστρια της ιστορίας ήταν η Αζεάλια Μπανκς και όλα συνέβησαν στην πτήση από Νέα Υόρκη προς Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, η σταρ, Αζεάλια Μπανκς, σηκώθηκε από την θέση της και ετοιμαζόταν για να αποβιβαστεί την ίδια ώρα όπου ένα ζευγάρι από την Γαλλία της είχε κλείσει τον δρόμο στην προσπάθεια του να πάρει τις αποσκευές του.

Η τραγουδίστρια επιχείρησε να περάσει, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ την δεύτερη φορά ο άντρας της έκλεισε τον δρόμο με το χέρι του. Τότε, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο ΤΜΖ, η τραγουδίστρια πέταξε κάτω το κινητό της και άρχισε να τον κλωτσάει, να τον φτύνει, ενώ όταν έφτασε στην έξοδο τον έβρισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Στο αεροδρόμιο όπως ήταν φυσικό, την περίμενε η αστυνομία, αλλά για καλή της τύχη το ζευγάρι δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.