Ολυμπιακός Βόλεϊ: Όλοι οι τίτλοι στο λιμάνι

Ολυμπιακός Βόλεϊ: Όλοι οι τίτλοι στο λιμάνι ήταν η ευχή που έδωσε ο Κώστας Ταμπουρατζής για την νέα αγωνιστική σεζόν 2015-16

Ο 32χρονος παίκτης των «ερυθρόλευκων», Κώστας Ταμπουρατζής , μίλησε για την φετινή προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στην επίσημη σελίδα της ομάδας, όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή, Ρομπέρτο Πιάτσα.

Ο διεθνής λίμπερο σχολίασε τις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας, ενώ ευχήθηκε η ομάδα του να πανηγυρίσει όλους τους τίτλους.

Ο Kώστας Ταμπουρατζής γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1983 έχει ύψος 1.91 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Α.Ο Κηφισιάς. Το Καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια.

Ολυμπιακός Βόλεϊ

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Αυτή την στιγμή έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας. Έχουμε δουλέψει αρκετά στην φυσική κατάσταση και τα βάρη για να είμαστε προετοιμασμένοι ενόψει της συνέχειας. Ο κ. Πιάτσα έχει πολύ συγκεκριμένο πλάνο και έχει την γνώση και τον τρόπο να το εμπνέει στους αθλητές. Αισθάνομαι ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουμε κοινούς στόχους και χωρίς φανφαρισμούς δουλεύουμε για να τους πετύχουμε. Ήδη περιμένουμε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια από την επομένη εβδομάδα για να μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Για το νέο πρωτάθλημα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και όλοι οι τίτλοι στο λιμάνι».