Ο ήρωας στην τραγωδία της Πάτρας (pic)

Ο ήρωας στην τραγωδία

Ο ήρωας στην τραγωδία της Πάτρας ήταν ο νεαρός Ανδρέας που έχασε τη ζωή του μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο

Ο άτυχος φοιτητής, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, μπορούσε να σωθεί αλλά δεν το έκανε. Προτίμησε να σώσει τις δυο του φίλες οι οποίες είχαν εγκλωβιστεί και στην προσπάθεια του αυτή έμεινε μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο που βούλιαζε στο λιμάνι της Πάτρας και πνίγηκε.

Την συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο πατέρας του αδικοχαμένου Ανδρέα, και συγκίνησε τους πάντες, ότι ο 21χρονος Ανδρέας Αλέξης δεν τα κατάφερε και χάθηκε μαζί τους!

Ο ήρωας στην τραγωδία

Οι άτυχοι φοιτητές, διασκέδαζαν παρέα σε πάρτι. Ο Ανδρέας Αλέξης μαζί με την 23χρονη Ρεγγίνα και την 20χρονη Γεωργιάννα. Όταν έγινε το μοιραίο τις 05.40 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας ο νεαρός ήρωας θυσιάστηκε για να τις απεγκλωβίσει.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του νεαρού, που ενώ τον αποχαιρετούσε είπε: “Μην μου ζητάτε συγγνώμη. Ήταν θέλημα Θεού να φύγει. Προσπάθησε να σώσει τα δύο παιδιά που ήταν πίσω. Και “έφυγε” μαζί τους. Μην μου ζητάτε συγγνώμη. Θέλω να σας γνωρίσω. Είστε και δικά μου παιδιά”.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αξιωματικοί του λιμενικού, οι οποίοι δεν κατάφεραν ακόμη να πάρουν κατάθεση από τον οδηγό του αυτοκινήτου, καθώς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Πάντως εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες τόσο ο οδηγός όσο και οι άλλοι δύο νέοι που διασώθηκαν θα είναι σε θέση να μιλήσουν στους λιμενικούς και να καταθέσουν για το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Οι υπεύθυνοι της υπόθεσης, αναζήτησαν οπτικό υλικό από την κάμερα που υπάρχει έξω από τα κρατητήρια του Λιμενικού αλλά οι εικόνες που έχουν καταγραφεί δεν βοηθούν στην πρόοδο των ερευνών.