Ο Αστυνομικός που υπέγραψε για τον Φλαμπουράρη ήταν στην Φλώρινα!

Φλαμπουράρης Αλέκος,

Ο Αστυνομικός που υπέγραψε για τον Φλαμπουράρη ήταν στην Φλώρινα!. Την ημέρα που υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη… Φλώρινα.

Συνεχίζεται το θρίλερ Φλαμπουράρη και της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει στο πολιτικό σύστημα και στον ΣΥΡΙΖΑ λίγες μόνο μέρες πριν από τις εκλογές.

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν σταματημό. Μετά το διάτρητο ιδιωτικό συμφωνητικό η είδηση που δημοσιεύει σήμερα ο «Βηματοδότης», ξαναταράζει τα νερά της πολύκροτης υπόθεσης.

Σύμφωνα με την στήλη ο αστυνομικός που βεβαίωσε το γνήσιο της υπογραφής στο ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών της τεχνικής εταιρείας του πρώην υπουργού Επικρατείας «την ημέρα που υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη… Φλώρινα. Συνεπώς, πώς εμφανίζεται να είναι στη ΓΑΔΑ και να υπογράφει τη στιγμή που το φύλλο πορείας του και η υπηρεσιακή του κατάσταση μαρτυρούν ότι βρισκόταν στην Φλώρινα;».

Αυτά και άλλα αναφέρονται σε εμπιστευτικό έγγραφο της ΝΔ, αφού η ΝΔ ερεύνησε ενδελεχώς την υπόθεση. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι την περασμένη Τετάρτη γαλάζιοι ορκωτοί λογιστές έκαναν φύλλο και φτερό τα αρχεία της ICAP για να δουν πόσα ήταν τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας Φλαμπουράρη και πόσο τζίρο εμφάνισε.