Κασίγιας – Καρμπονέρο: Πως ξεκίνησε ο έρωτάς τους

Κασίγιας – Καρμπονέρο

Κασίγιας – Καρμπονέρο: Πως ξεκίνησε ο έρωτάς τους και ποιος ήταν ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε ο Ισπανός την δημοσιογράφο

Ίκερ Κασίγιας και Σάρα Καρμπονέρο είναι αδιαμφισβήτητα, ένα από τα διασημότερα και τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στο χώρο του ποδοσφαίρου ανά το παγκόσμιο. Έχουν προκαλέσει πολλές φορές τα ΜΜΕ όχι μόνο γιατί η σχέση τους που είναι ένα love story μεταξύ μίας δημοσιογράφου και ενός πασίγνωστου ποδοσφαιριστή , αλλά επίσης και για τις φήμες που δημιουργήθηκαν σχετικά με την “εχεμύθεια” του κίπερ για την ομάδα του προς την αγαπημένη του αλλά και το καυτό φιλί που της έδωσε on air.

Οι δυο τους είναι αρκετά χρόνια μαζί και όπως φαίνεται είναι περισσότερο από σοβαρή. Πάμε όμως να δούμε πως ξεκίνησε το ειδύλλιο μεταξύ τους.

Όπως το περιοδικό Vanity Fair έφερε στο φως μετά που φιλοξένησε το ζευγάρι στο εξώφυλλο Οκτωβρίου, ο Ικέρ ήθελε από πολύ πιο πριν να κατακτήσει την πανέμορφη Σάρα αλλά υπήρχε κάτι που τον τράβαγε πίσω. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας ένοιωθε φοβισμένος να προχωρήσει μαζί της λόγω της έκτασης που θα έπαιρνε το θέμα στα ΜΜΕ.

Κασίγιας – Καρμπονέρο

Για καλή τους τύχη όμως, υπήρχε και η Σουζάνα Γκουάς που ενέργησε ως “προξενήτρα” (κόρη του δημοσιογράφου Τόμας Γκουάς).

Όπως ο Τόμας δήλωσε: «Ο Ίκερ μου τηλεφώνησε για να κάνει έκπληξη στην Σάρα στα γενέθλιά της. Ήθελε να δείξει ότι ενδιαφέρεται. Εκείνο το βράδυ τα κορίτσια πήγαν στο θέατρο και ο Ίκερ δεν σταμάτησε να στέλνει μηνύματα όλο το βράδυ. Νευρικός, ανήσυχος και η Σάρα θύμωσε μαζί μου γιατί ήθελε να δει το κινητό. Στη συνέχεια πήγαμε στο δείπνο και γύρω στις 12 εμφανίστηκε στο εστιατόριο με ένα δώρο και η Σάρα «πάγωσε».

Έτσι, η κίνηση αυτή του γοητευτικού Ισπανού ήταν αρκετή για να την κάνει “δικιά” του και πλέον οι δυο τους είναι αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι.