Ισπανία: Η αστυνομία ανακάλυψε μετανάστη κρυμμένο σε μηχανή αυτοκινήτου! (photos)

Ισπανία: Η αστυνομία ανακάλυψε μετανάστη

Ισπανία: Η αστυνομία ανακάλυψε μετανάστη κρυμμένο σε μηχανή αυτοκινήτου στην πόλη Μελίγια όπου δύο δουλέμποροι μετέφεραν νεαρό μετανάστη από την Γουινέα μέσα στην μηχανή μιας BMW

Άκουσαν τους χτύπους της καρδιάς του μετά από έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητο!

Οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες από χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής προσπαθούν με κάθε τρόπο να εγκαταλείψουν τις χώρες τους, είτε λόγω της φτώχειας, είτε εξαιτίας των εμπόλεμων καταστάσεων και συχνά, ταξιδεύουν στην Ευρώπη για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή ενός 19χρονου νεαρού άνδρα από την Γουινέα, τον οποίο δύο Ισπανοί δουλέμποροι έκρυψαν σε ειδικό χώρο που διαμόρφωσαν, στην μηχανή μιας BMW σεντάν, για να τον οδηγήσουν μέσω Μαρόκου στην Ισπανία.

Ισπανία: Η αστυνομία ανακάλυψε μετανάστη

Όταν άνδρες της Ισπανικής αστυνομίας έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο στην παράκτια πόλη Μελίγια, άκουσαν τους χτύπους της καρδιάς του 19χρονου μετανάστη και, όταν άνοιξαν το καπό του αυτοκινήτου, τον εντόπισαν κουλουριασμένο σε ειδικό χώρο, στην μηχανή του αυτοκινήτου.

Ο 19χρονος μετανάστης από την Γουινέα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αφού η φυσική του κατάσταση ήταν πολύ άσχημη ενώ οι δύο δουλέμποροι εξαφανίστηκαν. Αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε τον έναν δουλέμπορο, ο οποίος είναι Ισπανός 23 ετών και κατηγορείται για παράνομη διακίνηση ανθρώπων.

Η παράκτια ισπανική πόλη Μελίγια εδώ και χρόνια αποτελεί μια σημαντική δίοδο για τους μετανάστες από την Αφρική, που προσπαθούν να εισέλθουν παράνομα στην Ευρώπη και, παρά την ενίσχυση των συνόρων με περιφράξεις, κάθε χρόνο χιλιάδες Αφρικανοί προσπαθούν να παρακάμψουν τα εμπόδια για να μπουν στην Ισπανία.

Τον περασμένο μήνα ένα αγόρι οκτώ ετών από την Ακτή του Ελεφαντοστούν μεταφέρθηκε στην ισπανική πόλη Θέουτα, μέσα σε βαλίτσα, που μετέφερε μια γυναίκα και την οποία είχε πληρώσει ο πατέρας του, που ζει στην Ισπανία. Το αγόρι, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ανακαλύφθηκε στον έλεγχο των αρχών στα σύνορα.

Ισπανία: Η αστυνομία ανακάλυψε μετανάστη