Η Λαϊκή Ενότητα θα επαναλειτουργήσει τα λιπάσματα;

Λαφαζάνης Παναγιώτης, Λαϊκή Ενότητα,

Η Λαϊκή Ενότητα θα επαναλειτουργήσει τα λιπάσματα; Αυτόν τον χώρο επέλεξε η ΛΑ.Ε. για να γυρίσει το διαφημιστικό της σποτ με κεντρικό της σύνθημα ότι ξέρει να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο που λέγεται Ελλάδα.

Αρνητικά μάλλον είδαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, την χρήση από την Λαϊκή Ενότητα του χώρου των Λιπασμάτων για να περιγράψουν την κατεστραμμένη Ελλάδα και τον τρόπο που θα ανακάμψει. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι συνδεδεμένος με τα χρόνια ακμής του Πειραιά και δυσαρεστεί τους παλιούς ιδίως Πειραιώτες να τον βλέπουν ανεκμετάλλευτο και κανένα έργο αξιοποίησης του να μην γίνετε. Παρά τις κάθε φορά προεκλογικές υποσχέσεις εκμετάλλευσις του χώρου και αξιοποίησης του.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μάλλον τρολάρει τον Πειραϊκό λαό αφού στο προεκλογικό του σποτ που γυρίστηκε στο παλιό εργοστάσιο των Λιπάσματων λέγοντας ο ίδιος ότι ξέρουν πως μπορούν να επαναλειτουργήσουν το εργοστάσιο εννοώντας την Ελλάδα. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τρολάρει με την επιλογή του χώρου αφού με την νομοθετική του ρύθμιση που προώθησε ο χώρος αποκτά χαμηλό συντελεστή δόμησης και έτσι μπορεί μόνο να γίνει χώρος πρασίνου και διέξοδο των πολιτών της Β’ Πειραιά προς την θάλασσα.

Δείτε το βίντεο: