Η Φώφη Γεννηματά πήγε να ψηφίσει και έλειπε το ψηφοδέλτιό της

Η Φώφη Γεννηματά πήγε να ψηφίσει

Η Φώφη Γεννηματά πήγε να ψηφίσει και έλειπε το ψηφοδέλτιό της – Αναγκάστηκε να βγει από το παραβάν για να ζητήσει το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Το ίδιο συνέβη και στα Χανιά, την ώρα που πήγε να ψηφίσει ο Στάυρος Θεοδωράκης, έτσι και στην περίπτωση της Φώφης Γεννηματά έλειπαν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους.

Το ψηφοδέλτιο που χρειαζόταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έλειπε, αφού δεν της είχαν δώσει εκείνο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Έτσι, αφού πήρε στα χέρια της τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια που της έδωσαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και μπήκε στο παραβάν, βγήκε ξανά, για να ζητήσει εκείνο που ήθελε, αλλά δεν το είχε!

Στις δηλώσεις της, η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε ξανά στην ανάγκη συνεργασιών και κάλεσε όσους έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ να το κάνουν πάλι. «Μπορούμε να είμαστε εγγυητής για τη σταθερότητα. Η χώρα χρειάζεται μία σταθερή κυβέρνηση τετραετίας αύριο κιόλας, αφήνοντας πίσω τα μνημόνια και την κρίση, χωρίς όμως να συνθλίψουμε το λαό. Πρέπει σήμερα να τελειώσει η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού», υπογράμμισε.