Εντυπωσιακό: Δείτε μοναδικά πορτρέτα φτιαγμένα από αλάτι (pics)

πορτρέτα φτιαγμένα από αλάτι

Εντυπωσιακό: Δείτε μοναδικά πορτρέτα φτιαγμένα από αλάτι από τον ταλαντούχο Αμερικανό

Κάθε είδος τέχνης είναι καλοδεχούμενη και ειδικότερα αυτές οι οποίες έχουν τη δικιά τους προσωπικότητα. Σε αυτή τη κατηγορία λοιπόν ανήκει και ο Rob Ferrel, ο οποίος επέλεξε το αλάτι ως το υλικό του για τις μοναδικές του δημιουργίες.

Αγνοώντας τον καμβά, το λάδι και τα ακρυλικά χρώματα, ο 3οχρονος δημιουργός φτιάχνει τα καταπληκτικά του έργα με εντυπωσιακό τρόπο και να εκφράσει έτσι τη δημιουργικότητά του.

Κάτι το οποίο τον κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι το γεγονός ότι μπορεί κανείς να δει τη δουλειά του σε περίεργα μέρη όπως μαλλιά, πίτσες, ξύλα και τώρα σε αλάτι.

 

Ο Rob Ferrel ή Rob The Original, έχει για έδρα του το San Antonio του Τέξας. Εκεί φτιάχνει τα έργα του με τη βοήθεια αλατιού όπως πορτρέτα αθλητών ή αστέρων’ της Ποπ όπως οι LeBron James, Snoop Dogg, και Michael Jackson. Μπορεί να μοιάζει αντισυμβατικό αλλά ο Ferrel βλέπει τέχνη παντού.

Για τις δημιουργίες του χρησιμοποιεί κάρτες και πινέλα ως εργαλεία.

Πάραυτα, το λυπηρό της όλης υπόθεσης είναι πως με ένα σκούπισμα τα έργα του χάνονται και δεν μπορούν να σωθούν. Έτσι η μόνη απόδειξη του ταλέντου του είναι οι φωτογραφίες που τραβάει και ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram ώστε να μπορούν όλοι να τις θαυμάσουν.

πορτρέτα φτιαγμένα από αλάτι

 

 

 

πορτρέτα φτιαγμένα από αλάτι