Δείτε live το μαλλιοτράβηγμα του καραφλού βασιλιά της τσιγγάνικης μουσικής! (video)

Δείτε live το μαλλιοτράβηγμα του καραφλού

Δείτε live το μαλλιοτράβηγμα του καραφλού βασιλιά της τσιγγάνικης μουσικής όταν ο «βασιλιάς» της μουσικής των τσιγγάνων ανακάλυψε ότι η έγκυος σύντροφός του είχε κοιμηθεί με τον θετό γιό του

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε ζωντανή εκπομπή όταν τσιγγάνος τραγουδιστής σταρ στη Ρουμανία έμαθε on air ότι η σύντροφός του είχε κρυφό δεσμό με τον θετό γιο του.

Ο άγριος καυγάς έγινε σε εκπομπή της Ρουμανικής τηλεόρασης, όπου ήταν καλεσμένος ο Νicolae Guta μαζί με μέλη της «οικογένειάς» του. Για εμάς που δεν γνωρίζουμε το star system της μουσικής των τσιγγάνων της Κεντρικής Ευρώπης, ο Nicolae θεωρείται ως ο πιο προβεβλημένος εκπρόσωπος του είδους του, έχοντας αποκτήσει πέρα από την φήμη και πολλά (πάρα πολλά) χρήματα.

Δείτε live το μαλλιοτράβηγμα του καραφλού

Η έλξη του από το ασθενές φύλο είναι μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες του. Γι’ αυτό στην εκπομπή που έγινε προς τιμήν του στην Ρουμάνικη τηλεόραση αποφάσισε να εμφανισθεί με την τελευταία κατάκτησή του την Iulia, μια χορεύτρια του pole dancing αλλά και την… πρώην σύντροφό του, Νarcisa Guta.

Mαζί ήταν και η πέτρα του σκανδάλου, ο θετός γιός του, ο Nicu. Ο οποίος στην κουβέντα που γίνεται σε καθαρά… οικογενειακή ατμόσφαιρα, ανακοινώνει στον πατριό του αλλά και στο εμβρότητο κοινό στο στούντιο, ότι έχει κοιμηθεί με τη νέα σύντροφο του βασιλέως. Η οποία μάλιστα λίγο πριν έχει ανακοινώσει περιχαρής ότι ήταν και έγκυος.

Και κάπου εκεί, μεταξύ άπταιστων ρουμάνικων ύβρεων και υπαρξιακών ερωτήσεων (τίνος είναι το παιδί…) ο βασιλιάς αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ρίξει μερικές «ψιλές» στην σύντροφό του. Η οποία υπομένει στωϊκά τις βασιλικές «τιμές» προς χάρην της τηλεθέασης και της φήμης της που ξαφνικά εξαπλώθηκε σε όλη την χώρα.

Δείτε live το μαλλιοτράβηγμα του καραφλού

Όσο για το επεισόδιο, αυτό παίρνει τέλος, όταν ο ευτραφής Νicolae, αποσύρεται από το ρινγκ, με την βοήθεια των ανδρών της παραγωγής της εκπομπής.