Δυναμική η συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Κερατσίνι

κερατσινι 1

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη πραγματοποίησε συγκέντρωση στο πολιτιστικό κέντρο Αντ. Σαμαράκης στο Κερατσίνι με τους υποστηριχτές της να δίνουν δυναμικό παρών.

Αρκετά χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που το ΠΑΣΟΚ έκανε επίσημη εκδήλωση στο Κερατσίνι. Το κλίμα φαίνεται έχει αντιστραφεί και η Δημοκρατική Συμπαράταξη πραγματοποίησε εκδήλωση την Παρασκευή 11/9 με αρκετούς υποστηριχτές της. Η προσέλευση του κόσμου ήταν παραπάνω από ικανοποιητική αφού η εκδήλωση της Δημοκρατικής Παράταξης ήταν μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της Νέας Δημοκρατίας στον ίδιο χώρο αλλά και περίπου δυναμικής με του Κ.Κ.Ε.

Η μαζικότητα της συγκέντρωση δείχνει καθαρά την άνοδο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Το συνολικό ποσοστό που είχε λάβει ΔΗ.ΜΑΡ. και ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές ήταν πολύ μικρότερο και από το Κ.Κ.Ε. και την Νέα Δημοκρατία στο Κερατσίνι όμως αυτό δεν αντικατοπτρίστηκε στις τελευταίες εκδηλώσεις.

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν ο Σπυρόπουλος Ανδρέας που είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ , η Πάγκαλου Έφη μέλος Κ.Ε. ΔΗ.ΜΑΡ. αλλά και όλοι οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Οι ομιλητές ανάλυσαν τις θεσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

κερατσινι 2 κερατσινι 3 κερατσινι 4 κερατσινι 1