Δημοκρατική Συμπαράταξη: Δυναμική συγκέντρωση στην Νίκαια

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη πραγματοποίησε την κεντρική της προεκλογική της συγκέντρωση στο Περιβολάκι Νίκαιας παρουσία εκατοντάδων φίλων της.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη πραγματοποίησε την κεντρική της προεκλογική της συγκέντρωση στο Περιβολάκι Νίκαιας παρουσία εκατοντάδων φίλων της.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προεκλογική της εκστρατεία στην Β’ Πειραιά. Παρουσία εκατοντάδων φίλων της, σύμφωνα με υπολογισμούς των διοργανωτών 400-500 άτομα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη πραγματοποίησε την ανοιχτή της προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκη) στην Νίκαια. Η συγκέντρωση αυτή ήταν μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της ΛΑ.Ε. στον ίδιο χώρο και ουσιαστικά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη από όλα τα κόμματα στην Β’ Πειραιά , με φυσικά πρώτη του Αλέξη Τσίπρα στο Κερατσίνι.

Στην εκδήλωση πέρα των υποψηφίων και των δύο κεντρικών ομιλητών Παύλου Γερουλάνου και Λίλιαν Μήτρου υπήρξαν και πολλοί διακεκριμένοι φίλοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Στην εκδήλωση ήταν οι Γ. Καψή, Σ. Χρήστου, Β. Βότση, Β. Τραπαλη, Ι. Μαρωνίτη. Γ. Δημόπουλο, Α. Χρυσό, Κ. Λάλλο, Β. Βαλσαμάκη, Κ. Χρονόπουλο, Γ. Μελά, Χ. Μυργιαλή, Β. Δατσέρη, Α. Μπουτση, Γ. Βιδάλη, Σ. Κοτζαμάνη, Π. Μάλαμα και Τούντας Κανέλλος. 

pasok2 pasok 1