Αποδοκιμάστηκαν στην Κω Αβραμόπουλος-Timmermans (Video)

Αβραμόπουλος Δημήτρης, μετανάστες,

Αποδοκιμάστηκαν στην Κω Αβραμόπουλος-Timmermans. Οι παρευρισκόμενοι υποδέχθηκαν με εκφράσεις όπως «Προδότες», «αλήτες», «καταστρέψατε τη χώρα».

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώτος Αντιπρόεδρος της ΕΕ κ. Frans Timmermans, προσερχόμενοι στο δημαρχείο της Κω και συνοδευόμενοι από Υπουργού Υγείας κ. Αθανασίου Δημόπουλου, του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννη Μουζάλα, του Αν. Υπουργού Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού – Τομέας Ναυτιλίας κ. Χρήστου Ζώη, του  Δημάρχου Κω και του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου. Αποδοκιμάστηκαν από ομάδα παρευρισκομένων οι οποίο διαμαρτύρονταν για την κατάσταση στο νησί με τους πρόσφυγες. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 10:00 πμ.

Οι παρευρισκόμενοι υποδέχθηκαν με εκφράσεις όπως «Προδότες», «αλήτες», «καταστρέψατε τη χώρα», «ούτε τα σύνορα δεν μπορείτε να φυλάξετε» και απειλές του τύπου «7 χιλιάδες καραμπίνες κυνηγητικές έχουμε».

Οι δύο αξιωματούχοι μπήκαν χωρίς άλλο πρόβλημα στο δημαρχείο όπου ακολούθησε κλειστή σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Ε.Ε. , παρουσία του  και αργότερα με εκπροσώπους Mη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται σε θέματα Μετανάστευσης και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της κατάστασης με τους πρόσφυγες.