Άλλη μια Kardashian ετοιμάζεται να γίνει μανούλα (pic)

Άλλη μια Kardashian

Άλλη μια Kardashian ετοιμάζεται να γίνει μανούλα και συγκεκριμένα η Khloe

Στο κλαμπ των μαμάδων και συγκεκριμένα των μαμάδων Kardashian, ετοιμάζεται να μπει η Khloe η οποία ετοιμάζεται να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες και διαδικασίες για να αποκτήσει και αυτή ένα δικό της παιδί.

Η Kim και η Kourtney έχουν ήδη γνωρίσει την μητρότητα εδώ και καιρό και πλέον είναι η σειρά της Khloe να ενταχθεί και αυτή στο γκρουπ των μαμάδων.

Σύμφωνα με το radaronline, η πασίγνωστη ντίβα έχει εκφράσει την επιθυμία της να φέρει στο κόσμο το δικό της παιδί μαζί με τον αγαπημένο της James Harden. Αυτός ήταν και η αιτία για να πάρει τη μεγάλη απόφαση, αφού όπως λέει είναι ο ιδανικότερος άνθρωπος για να γίνει ο πατέρας των παιδιών της και να κάνουν μαζί μια όμορφη οικογένεια.

Άλλη μια Kardashian

Ο James Harden με τη σειρά του, είναι εξίσου ενθουσιασμένος με την ιδέα και έτσι το ζευγάρι δεν άργησε να βάλει μπρος στις διαδικασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειες και το θέλουν και οι δυο τόσο πολύ που σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, θα καταλήξουν και στην λύση της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Μπορεί εκείνη να έχει βγει από έναν επίπονο γάμο, αλλά είναι τόσο ερωτευμένη που έχει ξεχάσει ήδη όλα όσα έζησε και την πλήγωσαν δίπλα στον Lamar Odom.