Μακάβριος διαγωνισμός στο facebook: Ποιος θα βγάλει την καλύτερη selfie με πτώμα!

Μακάβριος διαγωνισμός στο facebook

Μακάβριος διαγωνισμός στο facebook: Ποιος θα τραβήξει την καλύτερη selfie με πτώμα – Δημιουργήθηκε από Ουκρανό ο οποίος όπως δήλωσε, θέλησε με αυτή του την ενέργεια να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου απέναντι στο θάνατο

Η ομάδα ζητά από τους χρήστες να τραβούν και να «ανεβάζουν» selfies με νεκρούς. Το group «Μια selfie με τους νεκρούς» προσέφερε βραβεία από 1.000 μέχρι 5.000 ρούβλια (δηλαδή 13 έως 68 ευρώ) για τις καλύτερες φωτογραφίες.

Η σελίδα, αριθμεί 500 μέλη και βρέθηκε στο στόχαστρο των αρχών, έδινε 5.000 ρούβλια για selfie με μια 13χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη βόρεια Ρωσία.

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε εάν πίσω από όλα αυτά κρύβεται ένας άνθρωπος ή περισσότεροι», αναφέρει ο Αλεξάντρ Σιντιούσοφ, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. Ο ένας από τους υπόπτους ονομάζεται Αλφρεντ Πολιακόφ και έχει «ύποπτη δραστηριότητα» στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο που επικοινώνησε μαζί του, πρόκειται για έναν 28χρονο που κατοικεί στο Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας και δηλώνει πρώην καθηγητής πανεπιστημίου.
«Δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα για να αλλάξουμε τη νοοτροπία απέναντι στον θάνατο. Ο θάνατος είναι η αρχή μιας νέας ζωής», δηλώνει ο Πολιακόφ.