Η Γεροβασίλη προσπαθεί να κατευνάσει την εκλογολογία

Τσίπρας- Γεροβασίλη

Η Γεροβασίλη προσπαθεί να κατευνάσει την εκλογολογία. Λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει ως βασικό στόχο την υλοποίηση της δέσμευσης της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης.

Προσπάθεια να μαζευτεί η εκλογολογία από την κυβέρνηση μετά τις έντονες φήμες και κυρίως τις τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης. Λίγο πριν την μεγάλη μάχη για να περάσει από την Βουλή το νέο μνημόνιο. Προσπαθώντας να δόση τον τόνο, σε χθεσινή γραπτή δήλωση της η κυρία Όλγα Γεροβασίλη κατ’ εντολή του πρωθυπουργού, γράφει ότι στον σχεδιασμό της κυβέρνησης βρίσκεται μόνο υλοποίηση της δέσμευσης της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής.

Η χθεσινή γραπτή δήλωση της κυρίας Όλγας Γεροβασίλη ανέφερε ότι «η εκλογολογία που καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες, ούτε ωφέλιμη είναι, ούτε στην πραγματικότητα ανταποκρίνεται»  και προσθέτει ότι «στο επίκεντρο του κυβερνητικού σχεδιασμού βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους θεσμούς, αλλά και η επόμενη ημέρα, με πρώτο και βασικό στόχο την υλοποίηση της δέσμευσης της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, σχετικά με το χρέος».

«Σκέψη για εκλογές δεν υπάρχει», αναφέρει  και καταλήγει ότι  «παράλληλα, η κυβέρνηση σχεδιάζει το πλέγμα των κυβερνητικών πρωτοβουλιών που θα απαιτηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η οικονομία, να αποκατασταθεί το αίσθημα ηρεμίας και κανονικότητας στην κοινωνία και να προωθηθούν επιτέλους οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο πολιτικό σύστημα και την λειτουργία τους κράτους».