Δήλωση Γεροβασίλη για τη συνάντηση παρωδία Κωνσταντοπούλου – Μεϊμαράκη

Δήλωση Γεροβασίλη για τη συνάντηση

Δήλωση Γεροβασίλη για τη συνάντηση παρωδία Κωνσταντοπούλου – Μεϊμαράκη η οποία τόνισε πως με τις ενέργειες του Προέδρου της ΝΔ γελιοποιούνται οι θεσμοί και περιφρονείται η Δημοκρατία και το Σύνταγμα

Με μία καυστική δήλωση η κατηγορεί τον Πρόεδρο της ΝΔ για γελοιοποίηση των θεσμών και περιφρόνηση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος. Κάνει δε λόγο για σύμπραξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με την “απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής” στην επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, στα πλαίσια μιας συνάντησης – παρωδίας.

Δείτε παρακάτω τη δήλωση της Κυβερνητικής εκπροσώπου:

 

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

21.08.2015

Δήλωση Κυβερνητικής Εκπροσώπου για τη συνάντηση του κ. Μεϊμαράκη με την Πρόεδρο της Βουλής

Ο κ. Μεϊμαράκης έχει δικαίωμα υπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες να φτάνει μέχρι τη γελοιότητα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να γελοιοποίει τους θεσμούς. Αποτελεί περιφρόνηση για τη Δημοκρατία το Σύνταγμα και τους θεσμικούς παράγοντες της χώρας, η παρωδία της συνάντησης του με την απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής.

Η οποία, σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνει ότι υπερασπίζεται, εμφανίζεται να συμπράττει με τον κ. Μεϊμαράκη στην επίθεση κατά του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, κατά του Πρωθυπουργού και κατά της Δημοκρατικής τάξης.

Δήλωση Γεροβασίλη για τη συνάντηση