Αυτή είναι η πιο hot Κινέζα χάκερ στον κόσμο! (photos)

Αυτή είναι η πιο hot Κινέζα

Αυτή είναι η πιο hot Κινέζα χάκερ στον κόσμο  – Είναι γυναίκα και πολύ καυτή μάλιστα, αποτελώντας την εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι οι χάκερς είναι κυρίως νέοι άνδρες με εμφάνιση σπασίκλα

Είναι από την Κίνα, το όνομά της είναι άγνωστο μέχρι στιγμής, όπως είναι φυσικό. Τα πληθωρικά της προσόντα κυριολεκτικά “τα σπάνε”. Ακριβώς όπως και η ίδια η πιο “καυτή” χάκερ του κόσμου, “σπάει” κωδικούς δικτύων, firewalls εταιρειών και προγράμματα ασφαλείας.

v2Aetya-768x1024.jpg.pagespeed.ce.vPqWclacLS

Η ίδια δεν διστάζει να φωτογραφηθεί, ωστόσο για ευνόητους λόγους αρνείται να αποκαλύψει δημοσίως το πραγματικό της όνομα. Όσα γνωρίζουμε γι’ αυτήν περιορίζονται στον τόπο καταγωγής της, το Foshan της Κίνας, καθώς και το ότι εργάζεται στον τομέα του web development. Η σέξι χάκερ δηλώνει πως πάντα είχε την περιέργεια να αναζητά και να ξεπερνά τα όρια στις δυνατότητες της ίδιας αλλά και του εξοπλισμού της, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει – όπως λέει με μεγάλη δόση μετριοφροσύνης – αρκετές γνώσεις περί command line και remote server administration.

Αυτή είναι η πιο hot Κινέζα

Θέλοντας πάντα να τεστάρει τα όρια και με όνειρό της να αποτελέσει έναν hacker διαφορετικό από τους άλλους, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα φυσικά της προσόντα και να τα συνδυάσει με τα πνευματικά της προσόντα, τις γνώσεις της αλλά και τα εργαλεία της. Εργαλεία που κατασκεύασε μόνη της, χρησιμοποιώντας έναν 3D printer και αρκετή φαντασία.

Αυτή είναι η πιο hot Κινέζα

Κάπως έτσι δημιούργησε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια-πλατφόρμες που λειτουργούν ως “κινητό εργαστήριο”.

Αυτή είναι η πιο hot Κινέζα

Η Κινέζα χάκερ υποστηρίζει πως τα ψηλοτάκουνά της διαθέτουν ειδικά “συρταράκια” που μπορούν να χωρέσουν εξοπλισμό για κάθε χακάρισμα. Στο δεξί τακούνι συνηθίζει να ενσωματώνει ένα λιλιπούτειο ασύρματο router με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία και OpenWRT firmware, που μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο φορητό όπλο για το χακάρισμα ενός δικτύου. Στο αριστερό ένα USB keylogger το οποίο μπορεί εύκολα να το αποσπά, να το συνδέει σε ένα δίκτυο και να καταγράφει τα πάντα.

Αυτή είναι η πιο hot Κινέζα

Όπως έγραψε στον λογαριασμό της στο Imgur, εμπνευσμένη από την τηλεοπτική σειρά «Mr. Robot» γνωρίζει ότι πολλά εργαλεία hacking είναι απλά εργαλεία testing, που θα χρησιμοποιούσε κάθε επαγγελματίας του χώρου του ΙΤ που ξέρει το αντικείμενό του. Όπως επίσης γνωρίζει πως εκμεταλλευόμενη την εμφάνισή της, αλλά και τα ρούχα της που στην πλειονότητά τους δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία, μπορεί να διεισδύει παντού, έχοντας μαζί της τον εξοπλισμό της. Καταλήγει δε λέγοντας πως: όλοι κοιτάνε το στήθος μου αλλά τελικά τα παπούτσια μου κάνουν όλη τη δουλειά…

Αυτή είναι η πιο hot Κινέζα