Βόμβα: Ποιο διάσημο ελληνικό ζευγάρι χώρισε;

Ποιο διάσημο ελληνικό ζευγάρι χώρισε

Βόμβα: Ποιο διάσημο ελληνικό ζευγάρι χώρισε; Που για πολλούς ήταν από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz

Από την πρώτη στιγμή που ήταν μαζί εμφανίζονταν ακομπλεξάριστοι και άνετοι χωρίς να το παίζουν σε δηλώσεις και φωτογραφίες για δήθεν διακριτικότητα. Η σχέση αυτή ξεκίνησε τόσο παθιασμένα ήδη από τον Απρίλιο του 2014. Ερωτευμένοι και οι δυο τους απολάμβαναν τα πάντα μαζί αφήνοντας, σε όσος τους έβλεπαν μαζί, την αίσθηση πως αυτό που έχουν δεν πρόκειται να «σπάσει» ποτέ.

Ποιο διάσημο ελληνικό ζευγάρι χώρισε

Έτσι δικαιολογούνται και οι φήμες που φούντωναν όλο περισσότερο το τελευταίο διάστημα για μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου που θα δεχόταν η Χριστίνα από τον αγαπημένο της. Η πικρή αλήθεια όμως είναι πως οι φήμες αυτές ήταν καθαρά στη σφαίρα της φαντασίας.
Κι αυτό γιατί ως γνωστόν οι παθιασμένοι έρωτες συνήθως, όπως φουντώνουν ξαφνικά, έτσι και σβήνουν. Το ζευγάρι τις τελευταίες 10 μέρες είχε πάρει ήδη κάποιες αποστάσεις, δεν έμενε πια μαζί, για να δουν αν θα μπορούσαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.
Αυτό που διαπίστωσαν όμως ήταν πως το συναίσθημα τους «τελείωσε», που λέμε. Χωρίς κανένα τρίτο πρόσωπο, καμία άλλη παρεμβολή στην προσωπική τους ζωή, χωρίς κανένα τσακωμό ή υστερίες πήραν την απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.
Επειδή όμως μιλάμε για δυο παιδιά ντόμπρα και ώριμα, το μόνο σίγουρο ακόμη και μετά από τον χωρισμό είναι πως τόσο η Χριστίνα όσο και ο Χρήστος θα συνεχίζουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Γιατί πάνω απ” όλα είναι αυτό που τους έδενε, ήταν ο σεβασμός και η αγάπη.
Αυτά για να ξέρετε την αλήθεια, επειδή μάλλον το επόμενο διάστημα θα ακούσετε πολλά για τους δυο τους.

Ποιο διάσημο ελληνικό ζευγάρι χώρισε

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr