Βίντεο: Της έπεσε η σερβιέτα την ώρα που τραγούδαγε!

Της έπεσε η σερβιέτα

Βίντεο: Της έπεσε η σερβιέτα την ώρα που τραγούδαγε, ο λόγος για την Πατρίτσια η οποία είναι μία από τις πιο γνωστές σταρ στο Μεξικό

Η 42χρονη Πατρίτσια Ναβιδάδ, έζησε τον εφιάλτη που οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται. Την ώρα που τραγουδούσε live σε εκπομπή, έπεσε το σερβιετάκι της σε δημόσια θέα.

170715090231_1007

Η Πατρίτσια είναι μία από τις πιο γνωστές σταρ στο Μεξικό και τη γνωρίσαμε και στην Ελλάδα μέσα από σειρές όπως το «Μαριμάρ».

Η 42χρονη τραγουδούσε σε πρωινό σόου, όταν η σερβιέτα άρχισε να γλιστράει κάτω από το μίνι φόρεμά της πέφτοντας στα πόδια της, με την κάμερα δυστυχώς να καταγράφει τα πάντα. Αν και η σερβιέτα ήταν στο πάτωμα, η τραγουδίστρια συνέχισε σαν μην συμβαίνει τίποτα.

170715090230_0180

Φυσικά, το περιστατικό κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου και προκαλεί διάφορα σχόλια στα social media. Η Ναβιδάδ, μάλιστα, απάντησε μέσω Twitter σε όσους την κοροϊδεύουν ή υποστηρίζουν πως ήταν «στημένο» για να αποσπάσει δημοσιότητα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έριξα εγώ τη σερβιέτα μου. Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια έγραψε: «αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να με κοροϊδεύετε ή να με ντροπιάζετε. Αντί να με κρίνετε, να με δείχνετε με το δάχτυλο, ή να μου κάνετε bullying θα έπρεπε να θυμάστε ότι απλά είμαι γυναίκα»!
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player