Ραχήλ Μακρή : “Περαστικά σας! Ραντεβού στα γουναράδικα…”

Ραχήλ Μακρή

Ραχήλ Μακρή : “Περαστικά σας! Ραντεβού στα γουναράδικα…”, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να περνάει στην αντεπίθεση

Με ανάρτησή της στο Facebook επιχειρεί σήμερα να απαντήσει και να εξηγήσει στους πολίτες τη στάσης της η Ραχήλ Μακρή. Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε με την απουσία της κατά τη ψηφοφορία να δηλώσει την αντίθεσή της σχετικά με το κείμενο της ελληνικής πρότασης και την εξουσιοδότηση στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα για τη σύναψη της δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).

Η Ραχήλ Μακρή επιτίθεται σε «ροζ και γαλάζια τρολ», και δίνει ραντεβού στα Γουναράδικά… Αναλυτικά γράφει:

«Ξεκαθάρισα στην τοποθέτησή μου στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων ότι για το ζήτημα της Ελληνικής πρότασης ο Ελληνικός Λαος έχει δώσει εξουσιοδότηση διαπραγμάτευσης στις 25 Ιανουαρίου και εντολή απόρριψης των μέτρων λιτότητας στις 5 Ιουλίου».

Και συμπληρώνει : «Η Λαϊκή βούληση αποτελεί την πλέον δεσμευτική εντολή που δύναται να λάβει μια Κυβερνηση και δεν νομιμοποιούμαστε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε ψηφοφορία ερμηνείας μιας ξεκάθαρης δήλωσης των πολιτών αυτης της Χώρας. Η θέση μου είναι σαφής και καταγεγραμμένη. Λυπάμαι που χαλάω τα σχέδια της Ρόζ και γαλάζιας μονταζιέρας. Δεν θα σας έκανα ποτέ την χάρη να εξαπολύσετε επικοινωνιακή επίθεση στο προσώπο μου ταυτίζοντας με με χώρους που ποτέ δεν ανήκα ιδεολογικά.»

Τέλος αναφέρει : «Ήμουν ξεκάθαρη και η ψήφος μου καταγράφηκε στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπής της οποία αποτελώ μέλος και όπως ορίζει ο κανονισμός της Βουλής. Μέτρα λιτότητας από μένα ως Βουλευτή δεν θα περάσουν κι εγώ τιμώ τον όρκο που έδωσα στους πολίτες και την πατρίδα. Περαστικά σας στα τρόλ ρόζ και γαλάζια. Ραντεβού στα γουναράδικα. Στο Facebook, μαζί με την απάντησή της δημοσίευσε και το παρακάτω βίντεο με την τοποθέτησή της από την διαδικασία συζήτησης στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων ότι για το ζήτημα της Ελληνικής πρότασης.»