Κατράκειο: Ο Μαζωνάκης έρχεται στις 7 Σεπτεμβρίου

Κατράκειο: Ο Μαζωνάκης έρχεται

Κατράκειο: Ο Μαζωνάκης έρχεται στις 7 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας που λήγει την ίδια ημερομηνία στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

Με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Το Παράξενο Με Μένα» ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Καλοκαίρι Στο Τέρμα».

Η περιοδεία αυτή που γνωρίζει τρομερή επιτυχία σε όλη τη χώρα ολοκληρώνεται πανηγυρικά στο Λεκανοπέδιο με τη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Δυο χρόνια μετά το εορταστικό του Live για τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία, στον ίδιο χώρο όπου αποθεώθηκε από 9.000 κόσμο.

Θα είναι μια συναυλία γιορτή, μία ξεχωριστή εμπειρία το κλείσιμο της περιοδείας στη Νίκαια αφού ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι γέννημα θρέμμα Νικαιώτης και γι’αυτό προγραμματίστηκε να κλείσει η περιοδεία στη Νίκαια.

Μαζί του η Μαλού που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με το ταλέντο και τη φρέσκια παρουσία της.

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 14 ευρώ
Εισιτήριο Ανέργων: 10 ευρώ (Διατίθεται μόνο στο Δημαρχείο Νικαίας και στο Δημαρχείο Ρέντη, καθώς και στο Ταμείο του Θεάτρου την ημέρα της συναυλίας)

Κατράκειο: Ο Μαζωνάκης έρχεται

Επίσης εισιτήρια θα διατίθενται και από τα παρακάτω σημεία:

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Π. Τσαλδάρη 10, 4ος Όροφος, Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 213 2075 342
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 – 15.00

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΕΝΤΗ
Μπιχάκη 8, 2ος Όροφος
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 213 2004 810
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 – 15.00

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Ακροπόλεως & Νέστορος , Νίκαια