Οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ μιας γυναίκας και ενός κοριτσιού

Οι μεγαλύτερες διαφορές

Οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ μιας γυναίκας και ενός κοριτσιού έτσι όπως αποτυπώνονται μέσα από τη λίστα που θα διαβάσετε παρακάτω

Γιατί άλλο κορίτσι κι άλλο γυναίκα. Και αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Κάθε φάση της ζωής σου έχει τα δικά της θετικά και αρνητικά. Γι” αυτό καλό είναι να τις απολαύσεις και τις δύο.

Ωστόσο εμείς σου συγκεντρώσαμε σε μια λίστα ποιες είναι οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ μιας γυναίκας κι ενός κοριτσιού γιατί καλό είναι να έχει επίγνωση σε ποια από τις δύο βρίσκεται.

1. Ένα κορίτσι νομίζει ότι όσο πιο αποκαλυπτικά ντυθεί τόσο πιο sexy θα δείχνει VS μια γυναίκα ξέρει ότι δεν χρειάζεται να κάνει «ντύσιμο-γδύσιμο» για να είναι sexy, και προτιμά να φορά στυλάτα ρούχα που να της ταιριάζουν ώστε να νιώθει πρωτίστως εκείνη καλά με την εικόνα της.

2. Ένα κορίτσι θεωρεί αυτονόητο ότι ένας άντρας θα μαντέψει τι σκέφτεται και τι αισθάνεται VS μια γυναίκα χρησιμοποιεί λέξεις για να τα εκφράσει όλα αυτά και να τα διεκδικήσει με τον τρόπο της.

3. Μια κοπέλα «κρυφό»-θέλει ο σύντροφός της να την κερνά όσο πιο συχνά γίνεται VS μια γυναίκα είναι οικονομικά ανεξάρτητη και δεν θέλει να χρωστά τίποτα και σε κανέναν.

4. Ένα κορίτσι αποζητά να βγει για ποτό και να γίνει «λιώμα» VS μια γυναίκα ξέρει τα όριά της στο αλκοόλ, και κυρίως ποιο -αριθμητικά- ποτό πρέπει να είναι το τελευταίο της βραδιάς της ώστε να μην την πειράξει.

5. Ένα κορίτσι ανυπομονεί να ανεβάζει ότι της συμβαίνει στη ζωή της (π.χ. photos, updates, status, check-ins) VS μια γυναίκα τα χρησιμοποιεί μονάχα για επικοινωνία, ενημέρωση και για επαγγελματικούς λόγους.

Οι μεγαλύτερες διαφορές

6. Μια κοπέλα ενθουσιάζεται και -αντίστοιχα- απογοητεύεται πανεύκολα. Γενικώς όλα της τα συναισθήματα «χτυπούν κόκκινο» χωρίς να είναι πάντα σε θέση να τα ελέγξει. VS Μια γυναίκα έχει τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων της και επιλέγει το αν και ποια και πότε θα τα εξωτερικεύσει.

7. Ένα κορίτσι κάνει σχεδόν το μισό χρόνο όποια δίαιτα πέσει στην αντίληψή της VS μια γυναίκα ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής από το οποίο που και που επιτρέπει στον εαυτό της να παρεκκλίνει.

8. Μια κοπέλα μπορεί να βολευτεί σε μια καλή κατάσταση VS μια γυναίκα αναζητά διαρκώς τρόπους να διευρύνει τους ορίζοντές της και τις γνώσεις της, και θεωρεί τη στασιμότητα (σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής της) ως εχθρό.

9. Μια κοπέλα έχει ανάγκη από βοήθεια και «προστάτες» VS μια γυναίκα αυτό-προστατεύεται σε σημείο που οι υπόλοιποι να χρειάζονται προστασία από εκείνη αν τυχόν θυμώσει.

10. Μια κοπέλα περιμένει από τους άλλους να ανοίξουν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ώστε να συμμετάσχει VS μια γυναίκα κατευθύνει εκείνη τις συζητήσεις και είναι και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ως συνομιλητής.

Οι μεγαλύτερες διαφορές