Δωρεάν καρπούζια στις ουρές των ATM!

Δωρεάν καρπούζια

Δωρεάν καρπούζια στις ουρές των ATM μοίρασαν αγρότες σε υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, οι παραγωγοί καρπουζιού που ήρθαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη από το χωριό Καστανάς, το οποίο φημίζεται για τα γλυκά του καρπούζια, επέλεξαν να μοιράσουν από τις 10 το πρωί καρπούζια έξω από την Εθνική Τράπεζα στη Βασιλίσσης Όλγας, στο ύψος της Μαρτίου.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας που είτε περίμεναν στην ουρά του ΑΤΜ, είτε απλά περνούσαν από το σημείο έσπευσαν ενθουσιασμένοι να προλάβουν τα δωρεάν φρούτα, που ήταν η καλύτερη ανάσα δροσιάς μέσα στον καύσωνα.
Οι παραγωγοί δεν προλάβαιναν να τα μοιράσουν, ωστόσο προέτρεπαν τον κόσμο να συνεχίσει να παίρνει αφού όπως τους έλεγαν «για εσάς τα φέραμε».

Δωρεάν καρπούζια

Η κίνηση των παραγωγών είχε στόχο αφενός να στηριχτούν έστω και στο ελάχιστο κάτοικοι της Θεσσαλονίκης εν μέσω δύσκολων οικονομικών συνθηκών, αφετέρου να προβληθεί η «14η Γιορτή Καρπουζιού», που θα γίνει σήμερα και αύριο στο γήπεδο του χωριού τους.
Το διήμερο έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις από το Σύλλογο Φίλων Διάθεσης Καρπουζιού, σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκηδόνος.

Δωρεάν καρπούζια

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το βράδυ, με ομιλίες και λαϊκή βραδιά και θα συνεχιστούν και αύριο, επίσης, με μουσικές και τραγούδια, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν κρασί, εδέσματα και φυσικά γλυκό καρπούζι.