Ατύχημα του Γιάνη Βαρουφάκη στο πλοίο για την Αίγινα

Γιάνη Βαρουφάκη

Ένα ατύχημα είχε ο Γιάνη Βαρουφάκης στο πλοίο που το μετέφερε στην Αίγινα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει προκαλέσει αίσθηση με την απουσία του από την ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση της πρότασης της κυβέρνησης. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι δεν θα βρεθεί  απόψε στη Βουλή για να ψηφίσει την συμφωνία που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους εταίρους. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έφυγε για την Αίγινα αλλά τα απρόοπτα  συνεχίστηκαν και στο ταξίδι του στο πλοίο.

O Γιάνης Βαρουφάκης όταν πάρκαρε το mini cooper που οδηγούσε ξέχασε να βάλει χειρόφρενο,επηρεασμένος μάλλον από την πίεση των τελευταίων ημερών. Το mini cooper κύλισε προς τα πίσω και χτύπησε  ένα skoda octavia χωρίς να σημειωθούν υλικές ζημιές. Αμέσως ο πρώην υπουργός έβαλε το χειρόφρενο και πήγε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στο ιδιοκτήτη του skoda octavia αλλά και να δει αν σημειώθηκε κάποια ζημιά. Ο θηριώδης οδηγός του octavia μόλις είδε τον Γιάνη Βαρουφάκη ξέχασε το μικρό τρακάρισμα αλλά θυμήθηκε το “οικονομικό ατύχημα”. Ο ιδιοκτήτης του skoda octavia είναι ελεύθερος επαγγελματίας από την Αίγινα και έχει πληγεί από τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελληνική οικονομία , έτσι εκμεταλλεύτηκε την συγκυρία για να εκφράσει στον πρώην υπουργό την αγανάκτηση του.

Γιάνης Βαρουφάκης
Το κόκκινο mini cooper του Γιάνη Βαρουφάκη

Μετά το ατυχές συμβάν ο Γιάνης Βαρουφάκης συνέχισε το ταξίδι του έχοντας μαζί του την σύζυγο του Δανάη Στράτου , την κόρη τους και τον πατέρα του. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε πριν λίγη ώρα και το ακόλουθο tweet για τον λόγο της απουσίας του από την βουλή: “Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τι σημαίνει να θέλω να περάσω το ΣΚ με την μικρή μου κόρη πριν επιστρέψει στην Αυστραλία όπου ζει…”