Συνελήφθησαν μέλη της συμμορίας που βασάνιζε τα θύματά της με σίδερο

σίδερο

Οι αστυνομικές αρχές ύστερα από συντονισμένη έρευνα συνέλαβαν δύο Γεωργιανούς, οι οποίοι είναι μέλη της αδίστακτης συμμορίας που έμπαινε σε σπίτια στην Αττική και αφού τους βασάνιζε με ηλεκτρικό σίδερο, τους άρπαζε χρήματα και χρυσαφικά.

Ο ένας Γεωργιανός συνελήφθη στην Αθήνα και ο δεύτερος στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ακόμα ομοεθνή συνεργού τους. Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγους μήνες οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει κι έναν 35χρονο Γεωργιανό.

Στον εντοπισμό των δραστών, έφτασε η αστυνομία μέσα από τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες ενώ όπως έγινε γνωστό χρησιμοποιούσαν ακόμα και GPS ώστε να παρακολουθούν τις κινήσεις των θυμάτων τους.

Οι επιθέσεις της συμμορίας με το σίδερο
Η τελευταία επίθεση της συμμορίας έγινε τον Δεκέμβριο του 2014, με θύματα ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής, τη 10χρονη κόρη της, αλλά και μία φίλη της μητέρας. Πέντε ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στην Πεύκη, τις κράτησαν ομήρους για μιάμιση ώρα, χτύπησαν τη μητέρα, έδεσαν τα θύματά τους με ταινίες, ενώ στη συνέχεια απείλησαν την επιχειρηματία με ηλεκτρικό σίδερο προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει χρήματα και κοσμήματα.